Johnny Gold feat. Lee Towers - Ga door

Cover Johnny Gold feat. Lee Towers - Ga door
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/06/2012 (Positie 77)
Laatste week notering:16/06/2012 (Positie 80)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19710 (79 Punten)
Oranje Top 30:02/06/2012 / Piek: 20 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 67 / Weken: 3

Lee Towers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's Raining In My Heart17/01/1976143
You Never Walk Alone19/06/197647
Frankie01/07/1978235
Song Of Joy (Lee Towers en het Volendams Operakoor)06/01/1979411
Bless You26/05/1979227
Happy Birthday, Baby17/05/1980385
Love Potion Number Nine07/11/1981307
I Can See Clearly Now02/10/1982198
Love Is All25/12/1982432
I Believe In Music15/10/1983493
Run To Me (Lee Towers & Anita Meyer)11/01/198638
We've Got Tonight (Lee Towers & Anita Meyer)26/04/1986352
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Highway To Freedom (Lee Towers & Jody's Singers)24/09/1988795
Lady28/04/1990586
Ik wou dat ik voor één keer in m'n leven (Lee Towers & Bart de Graaff)22/02/19922210
I Can See Clearly Now/Walking On Sunshine (Lee Towers & Exposure)14/06/1997448
Mijn Feyenoord02/01/19994010
Feyenoord voor altijd12/07/2008223
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
Ga door (Johnny Gold feat. Lee Towers)02/06/2012673
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's Raining In My Heart29/05/1976116
Special Request21/05/1977136
Still Loves You01/07/1978355
Definitelee26/05/1979199
Simply The Best01/11/1980616
Absolutelee24/10/19811413
New York11/09/1982821
Lee Towers In Concert21/05/19831910
I Believe In Music24/09/1983159
Gala Of The Year08/12/1984610
You And Me21/09/1985195
Merry Christmas04/01/1986212
Run To Me (Lee Towers & Anita Meyer)15/03/1986318
Say Hello06/12/1986505
Live At Ahoy13/06/1987465
Listen To My Heart28/04/1990298
The Hollywood Album16/11/1991665
Jubilee18/11/1995479
Country Roads25/09/1999525
Het mooiste & het beste19/02/2000971
Members Only28/10/20003110
The Jubilee Collection05/11/2011211
Top 100 (Anita Meyer & Lee Towers)24/12/2011921
Sweet Memories20/04/201382
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Concert [DVD]13/08/201177
One Night Only - Live In Ahoy [DVD]24/12/2011810
 

Johnny Gold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wat lator...30/01/2010972
Samen zijn06/08/2011516
Ga door (Johnny Gold feat. Lee Towers)02/06/2012673
Lalluh15/02/2014683
Nederland...Oh Nederland07/06/2014722
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ EK 2002 Oranjelied # 352 !!! Deze is van het duo "Johnny Gold & Lee Towers" !!! Niet uit de categorie 13 uit een dozijn, maar 14 uit een dozijn ☺!!!

gherkin
*
Waarom zijn er in Nederland echt mensen die geld uitgeven aan al die bagger die wordt uitgebracht rond het EK?

RV
***
Geen idee, gherkin, maar ik besteed er dan ook geen stuiver aan. Geen geweldige EK-hit dit. Gewoon weer centen binnenhalen door een oude hit van Lee Towers te bewerken tot voetbalplaat. Ik trap er in ieder geval niet in. Was Lee Towers trouwens niet met pensioen?
Laatst gewijzigd: 03/06/2012 15:37

LLonden
*
neeeee he

Kritisch luisteren
******
Wat een negatieve berichten hierboven !! Voorlopig staat deze single wel bij de beste 10 noteringen E.K.2012 singles !!
Zeker ook een pluspunt is dat deze single ook fysiek verkrijgbaar is !! Dat kan tegenwoordig niet van iedere single worden gezegd.
Johnny Gold ft Lee Towers "Ga door " voor mij zeker 6 punten waard !! Complimenten jongens !!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?