John Lee Hooker & Los Lobos - Dimples

Nummer

Jaar:1998
Producer:Patrick Milligan
Shawn Amos
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59The Best Of FriendsPointblank / Virgin
846 424 2
Album
CD
20/10/1998
4:01HookerShout! Factory
826663-10198
Album
CD
31/10/2006

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

John Lee Hooker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Healer (John Lee Hooker feat. Carlos Santana & The Santana Band)24/02/1990913
I'm In The Mood (John Lee Hooker with Bonnie Raitt)02/06/19901412
Gloria (Van Morrison and John Lee Hooker)12/06/1993374
Ali d'oro (Zucchero Sugar Fornaciari with John Lee Hooker)07/09/2002912
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Healer24/02/1990935
Mr. Lucky21/09/19912711
Boom Boom21/11/1992844
Chill Out11/03/1995785
The Best Of Friends07/11/1998454
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?