Jett Rebel - Super Pop

Cover Jett Rebel - Super Pop
CD
Baby Tiger / JJ 88985405722
LP
Music On Vinyl MOVLP1840 (nl)

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2017 (Positie 4)
Laatste week notering:18/02/2017 (Positie 92)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7815 (277 Punten)
Combialbum:21/01/2017 / Piek: 4 / Weken: 4
Vinyl 33:04/02/2017 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 5

Tracks

13/01/2017
CD Baby Tiger / JJ 88985405722 (Sony) / EAN 0889854057220
13/01/2017
LP Music On Vinyl MOVLP1840 [nl] / EAN 8719262003330
Toon detailsAlles beluisteren
1.Better Off Together
  4:00
2.Super Pop Tune
  0:24
3.High School Reunion
  4:38
4.All The Way
  3:57
5.Just In Case You're Ever Down Again
  4:00
6.Family Pictures
  2:19
7.Stop Playing With My Heart
  4:38
8.Sorry (Horses)
  4:28
9.There Has Been A Time
  2:12
10.Promises
  3:47
11.Daydreamin'
  2:58
12.Can't Live Without You
  4:35
13.Sissy Finally Moved To The City
  6:11
   

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?