Jett Rebel - Amy

Cover Jett Rebel - Amy
Digital
Baby Tiger / JJ 886447013250

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Jelte Tuinstra
Producer:Jelte Tuinstra
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:24/03/2018 / Piek: 29 / Weken: 1
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

09/03/2018
Digital Baby Tiger / JJ 886447013250 (Sony) / EAN 0886447013250
Toon detailsAlles beluisteren
1.Amy
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24AmyBaby Tiger / JJ
886447013250
Single
Digital
09/03/2018
3:25Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018

Jett Rebel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pineapple Morning08/11/2014771
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Venus & Mars17/05/20142023
Hits For Kids08/11/2014314
Tight Like A Baby Tiger - Live At The Paradiso04/07/2015245
Truck30/01/201665
Don't Die On Me Now!!!03/09/201644
Super Pop21/01/201745
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Fijn plaatje van Jett Rebel.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Net, nieuw, plaatje uit begin maart 2018 door de 27 jarige Haagse zanger, componist en multi-instrumentalist: "Jelte Steven Tuinstra", alias: "Jett Rebel" !!! Ga ook voor de 4 sterren ☺!!!

Sebastiaanmember
**
Dom nummer, moet dit zich een kwalitatieve band voorstellen? De videoclip maakt het er ook niet echt beter op..

DeejayDave
****
Rebel weet altijd weer overeind te blijven. Is vooral live leuk, maar dit liedje mag er ook zeker weer zijn.

chartmeester
****
Klinkt een beetje als de aangename tachtiger jaren muziek uit Amerika. Een beetje Hall & Oates, Huey Lewis.... best wel ok, maar meer als 4 sterren... nee

Jeroen68
*****
Refrein is heel erg Grease-Sandy maar lekker nummers als dit zijn anno 2018 zeldzaam. Dus wel gewoon 5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?