Jermaine Jackson - Dynamite


LP
Arista 206 317

Charts

Binnenkomst:02/06/1984 (Positie 44)
Laatste week notering:16/03/1985 (Positie 48)
Piekpositie:21 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2921 (970 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 14
se  Piek: 27 / Weken: 4
nz  Piek: 38 / Weken: 9

Album

Jaar:1984
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1984
LP Arista 206 317
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dynamite!
5:01
2.Sweetest Sweetest
4:05
3.Tell Me I'm Not Dreamin' (Too Good To Be True)
4:22
4.Escape From The Planet Of The Ant Men
5:04
5.Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall
4:06
6.Come To Me (One Way Or Another)
5:17
7.Do What You Do
4:46
8.Whitney Houston & Jermaine Jackson - Take Good Care Of My Heart
4:17
9.Some Things Are Private
4:04
10.Oh Mother
4:48
   

Jermaine Jackson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Daddy's Home07/04/1973108
Let's Get Serious28/06/1980246
Sweetest Sweetest16/06/1984206
When The Rain Begins To Fall (Jermaine Jackson & Pia Zadora)27/10/1984115
Do What You Do19/01/1985410
I Think It's Love22/03/1986501
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dynamite02/06/19842114
Precious Moments29/03/1986532
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?