Jermaine Jackson - Do What You Do

Cover Jermaine Jackson - Do What You Do
7" Single
Arista 107 052
Cover Jermaine Jackson - Do What You Do
7" Single
Arista 107 052

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Ralph Dino
Larry Ditomaso
Producer:Jermaine Jackson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/01/1985 (Positie 35)
Laatste week notering:23/03/1985 (Positie 35)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:3859 (871 Punten)
In de landen:
de  Piek: 40 / Weken: 15
fr  Piek: 12 / Weken: 17
nl  Piek: 4 / Weken: 10
be  Piek: 1 / Weken: 14 (V)

Tracks

1984
7" Single Arista 107 052
Toon detailsAlles beluisteren
1.Do What You Do
  4:16
2.Jermaine Jackson & Michael Jackson - Tell Me I'm Not Dreamin'
4:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:46DynamiteArista
206 317
Album
LP
01/04/1984
4:16Do What You DoArista
107 052
Single
7" Single
1984
4:46Hit FormulaK-tel
HRR 7
Compilatie
LP
1985
4:46MidnightJCI
1109
Compilatie
LP
1985
Now Dance - The 12" MixesVirgin
NOD 1
Compilatie
LP
1985
»» alles tonen

Jermaine Jackson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Daddy's Home07/04/1973108
Let's Get Serious28/06/1980246
Sweetest Sweetest16/06/1984206
When The Rain Begins To Fall (Jermaine Jackson & Pia Zadora)27/10/1984115
Do What You Do19/01/1985410
I Think It's Love22/03/1986501
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dynamite02/06/19842114
Precious Moments29/03/1986532
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.37 (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/11/2005 19:25
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Güte Platte von "Jermaine" aus Januar 1985 !!! Die Platte stand 11 Wochen (Platz # 4) in die Holländische Top 40 !!! Schön ☺!!!

@28-11-2009: 6 Sterrn ☺!!!
Laatst gewijzigd: 28/11/2009 15:54

Topbart
*****
Mooie ballad als 3e single van Jermaine's album "Sweetest sweetest".

Royco
****
Zegt gewoon dat je verliefd bent en tracht je partner te houden :)

naamloos
****
Mooie ballad van Jermaine, die hiermee ook goed scoorde in de hitlijsten.

laxus
****
goeie 4 sterren plaat van jermaine

Patrick7781
******
Goed

BingTheKing
****
mooi nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?