Jelle B - Taxi

Cover Jelle B - Taxi
Digital
Berk 1259084611 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/07/2017
Digital Berk 1259084611 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Taxi
  2:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32TaxiBerk
1259084611
Single
Digital
14/07/2017

Jelle B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vriendinnen18/09/2010485
De pionier26/11/20114110
Vandaag01/09/2012549
Mooi15/06/20131310
Annabella18/01/2014236
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?