Jan Smit & Kim-Lian - Jij bent daar

Cover Jan Smit & Kim-Lian - Jij bent daar
Cover

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Jan Smit
Sonja Aldén
Producer:Thomas Tol
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:25/06/2016 / Piek: 3 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:1620VoSound
VR602813
Album
CD
19/09/2016
3:15100 Hollandse hits [2017]Sony
88985449132
Compilatie
CD
08/09/2017

Kim-Lian   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Teenage Superstar20/09/2003515
Hey Boy!21/02/2004412
Garden Of Love08/05/20041510
Kids In America21/08/20041012
Road To Heaven06/05/2006289
In Vain21/10/2006337
Gemengde gevoelens (Fouradi feat. Kim-Lian)21/02/2009177
Not That Kinda Girl (Kim-Lian & Linda Bengtzing)24/10/2009327
Dit pakt niemand ons meer af14/07/2012733
Break The Ice08/12/2012801
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Balance29/05/20044316
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fox Kids presenteert Doe de Dance [DVD] (Kim-lian)31/05/20031213
 

Jan Smit   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mama (BZN & Jantje Smit)23/11/19961212
Ik zing dit lied voor jou alleen (Jantje Smit)05/04/1997120
Pappie, waar blijf je nou? (Jantje Smit)21/06/1997258
Ave Maria (Jantje Smit)15/11/1997249
Het land van mijn dromen (Jantje Smit)11/04/19981013
Eens zit het leven je weer mee (Jantje Smit)27/03/1999629
Puik idee ballade (Normaal en Jantje Smit)26/06/19991411
Zing & lach en leef je uit15/09/2001762
Op eigen benen18/10/2003534
Als de nacht verdwijnt (Live)10/07/2004483
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Vrienden voor het leven / Als de nacht verdwijnt (live)19/03/2005536
Boom boom bailando25/06/2005915
Laura15/10/2005127
Hoe kan ik van je dromen04/03/2006412
Als de morgen is gekomen02/09/2006128
Cupido25/11/2006134
Op weg naar geluk07/04/200718
Dan volg je haar benen / Calypso (Jan Smit / John Denver & Jan Smit)03/11/2007118
Stilte in de storm19/07/2008116
Als je lacht08/11/2008111
Je naam in de sterren28/02/2009111
Mi Rowsu (Tuintje in mijn hart) (Damaru / Damaru & Jan Smit)04/07/2009131
Leef nu het kan06/03/2010116
Terug in de tijd19/06/201029
Zie wel hoe ik thuis kom25/09/201016
Niemand zo trots als wij15/01/2011110
Hou je dan nog steeds van mij01/10/2011110
Dromen14/01/201226
Echte vrienden (Jan Smit en Gerard Joling)02/06/2012121
Altijd daar08/09/201216
Sla je armen om me heen (Jan Smit feat. Roos van Erkel)27/10/2012114
Hoop, liefde en vertrouwen16/02/201318
Leeg om je heen [2013] / To All The Girls I've Loved Before (Jan Smit / Jan Smit met Julio Iglesias)12/10/2013284
Nederland wordt Kampioen! (Jan Smit & Johnny de Mol)24/05/201417
Jij & ik16/08/201419
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
Recht uit m'n hart07/02/201513
Kleine superster09/05/201532
Kom dichterbij me (Jan Smit & Broederliefde)01/10/2016209
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik zing dit lied voor jou alleen (Jantje Smit)10/05/1997141
Kerstmis met Jantje Smit (Jantje Smit)29/11/199747
Het land van mijn dromen (Jantje Smit)30/05/1998222
Jantje Smit (Jantje Smit)01/05/1999715
200003/06/2000327
Zing & Lach06/10/2001338
Zonder jou21/09/2002408
Op eigen benen04/10/20034515
jansmit.com30/04/20051105
Op weg naar geluk23/09/20061101
Stilte in de storm06/09/2008161
Live '09 - Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour 08 / 0909/05/2009520
Leef03/04/2010158
15 jaar hits05/11/2011365
Vrienden18/08/2012148
Live in Ahoy - Jubileumconcert 201202/03/2013116
Ich bin da06/07/2013136
Unplugged - De Rockfield Sessies26/10/2013126
Jij & ik30/08/2014129
Recht uit m'n hart - Ballades07/02/2015128
Kerst voor iedereen14/11/201548
2024/09/2016117
20 jaar hits11/11/201782
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onderweg 2003-2004 [DVD]29/05/2004331
Op de bühne - Live [DVD]08/10/20052114
Live '09 - Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour 08 / 09 [DVD]09/05/2009151
Live in Ahoy - Jubileumconcert 2012 [DVD]02/03/2013141
Live in HMH - Jubileum concert [DVD]09/09/2017211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Mooie ballad en 4e single van het nieuwe album "20" van: "Jan Smit", dat voor 20 september 2016 gepland staat !!! Goede en verrassende samenwerking tussen: "Jan Smit & Kim-Lian" !!! Nipt 5 sterren ☺!!!

Patrick3
******
Een schitterend duet dat dan ook een verdiende zes krijgt-allemachtig wat is dit prachtig

BingTheKing
***
je kan merken dat Kim-Lian dit nummer draagt, want ze zingt vocaal Jan Smit helemaal weg (nu is daar natuurlijk niet veel voor nodig imo)

3 sterren vanwege Kim-Lian

Rootje
**
Middelmatigheid ten top.

DeejayDave
**
Alweer een veel te middelmatig nummer van Smit. Hij lijkt het maken van een 'hit' wel te zijn verleerd. Kim-Lian draagt een aardig steentje bij maar bovenal is dit een veel te saai en langdradige single.

jaccok
*****
Prachtig nummer. Maar dat komt vooral vanwege Kim Lian.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?