Jan Leliveld - Zij hoort bij mij

Cover Jan Leliveld - Zij hoort bij mij
Digital
Leliveld 516283769 (nl)

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/04/2012 (Positie 92)
Laatste week notering:26/05/2012 (Positie 85)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:11933 (341 Punten)
Download:21/04/2012 / Piek: 27 / Weken: 4
Radio NL:21/04/2012 / Piek: 2 / Weken: 8
Oranje Top 30:21/04/2012 / Piek: 6 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 27 / Weken: 7

Tracks

07/04/2012
Digital Leliveld 516283769 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zij hoort bij mij
  3:17
2.Kees (neem er nog één)
2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17Laat het feest beginnenLeliveld
424218982
Single
Digital
04/03/2011
3:17Zij hoort bij mijLeliveld
516283769
Single
Digital
07/04/2012

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke, leuke '78 toeren' plaat uit eind maart 2012 van de 55 jarige sympathieke Nederlandse zanger "Jan Leliveld" !!! In de leuke videoclip bijgestaan door de mooie blonde "Mandy Huyds" !!! Afgerond ↑: 4 sterren ☺!!!

RV
****
Vrolijke plaat van Jan Leliveld. Samen met 'Marianne' een van zijn betere platen.

chartmeester
***
en alweer zo´n gezellig nummer. Middelmatig, maar wel vrolijk

BingTheKing
***
niet geweldig

Rootje
*
Niet eens gezellig te noemen, eerder oervervelend.
De zoveelste Nederlandse kweelsong van de zoveelste volkszanger.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?