Jan Leliveld - Ons eigen café

Cover Jan Leliveld - Ons eigen café
Digital
Leliveld 492640010 (nl)

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/01/2012 (Positie 95)
Laatste week notering:10/03/2012 (Positie 63)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:13132 (297 Punten)
Radio NL:11/02/2012 / Piek: 8 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 9

Tracks

06/01/2012
Digital Leliveld 492640010 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ons eigen café
  3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Ons eigen caféLeliveld
492640010
Single
Digital
06/01/2012

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.56 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Of de 55 jarige Nieuwerveense cafézanger "Jan Leliveld" de zaal aan het feesten zal krijgen met deze magere plaat betwijfel ik !!! Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit ☺!!!

RV
*
Nee, Snormobiel. Dat denk ik dus niet. Héél mager plaatje van deze Jan Leliveld, waarvan 'Marianne' nog steeds het hoogtepunt is (en ook zal blijven, ben ik bang). Troep.

gherkin
*
Misschien leuk voor in het eigen café, maar laat het dan ook maar daar blijven.

nj1
*
Tjonge, gelukkig uitgebracht op een eigen label daarna 1000x zelf gedownload en dan kom je vanzelf in de mega top 100. Voor de rest gewoon BAGGER....

Patrick3
****
Een plaats bij de eerste 50 in de NL top 100 zit er wel in.

drdjrene
*
Dertien in een dozijn plaatje zoals we er al zo veel zijn gemaakt. Niks origineels. Zeer matig.

Theo de king
*
Nee loop hier ook niet mee weg.
1x gehoord en dat is genoeg!

nlfanBen
*
Brrr, met een hoofdletter B van beroerd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?