Jan Leliveld - Marianne

Cover Jan Leliveld - Marianne
CD-Single
Heartselling LELI9541 (nl)

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jeroen Englebert
Maarten Pauwels
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/07/2010 (Positie 43)
Laatste week notering:30/10/2010 (Positie 89)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3630 (900 Punten)
Download:07/08/2010 / Piek: 15 / Weken: 6
Radio NL:24/07/2010 / Piek: 3 / Weken: 17
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 15

Tracks

16/07/2010
CD-Single Heartselling LELI9541 [nl] / EAN 8718036995413
Toon detailsAlles beluisteren
1.Marianne
  2:51
2.In de kroeg
3:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51MarianneHeartselling
LELI9541
Single
CD-Single
16/07/2010
2:52Single Top 100 - Volume 443 [Promo]Buma
COLON 443
Compilatie
CD
30/07/2010

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke nieuwe plaat van de in 53 jarige, in Nieuwveen geboren zanger, "Jan Leliveld" uit juli 2010 !!! Leuk genoeg voor de 4 sterren in iedergeval ☺!!!

wilwilwel
****
Een heerlijke single van Jan Leliveld, over een verhaal wat mij bekend voor komt ..
Goeie tekst en blijft lekker hangen !!
Top..

RV
****
Voor de verandering eens een lekker vlot plaatje van Jan Leliveld. En dat maken we niet zo heel vaak mee!
Laatst gewijzigd: 23/07/2010 20:37

Patrick3
******
Leuke nieuwe plaat van Jan.

Benny Rees
******
Leukste liedje tot nu toe!
Benny Rees

Laatst gewijzigd: 15/10/2010 22:54

Justintime
****
mooie plaat

naamloos
***
Leuke, catchy song met hitpotentie.
Laatst gewijzigd: 22/09/2010 19:50

hollandfan
****
Wat een leuk en vrolijk zomers liedje!

LUVSTUFF
**
Dit is toch meer rappen / praten dan zingen. Wel grappige tekst maar de zangkwaliteiten vind ik mwah. En aan zijn gezicht te zien kan hij beter niet meer met vuurwerk spelen!

drdjrene
****
Verrassend leuke plaat rond het thema van het meisje dat niemand zag staan in de klas en later heel knap blijkt te zijn geworden!

jochemandrae
******
Mooi liedje Jan.
Ik heb ook een keer geluisterd 1 de van concert dat ik was geweest dat is in Roden. Was super mooi.
Ik denk dat bij jou nummer pas.
Tot dan!

Richard (NL)
*****
Echt een leuk liedje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?