Jan Leliveld - Gewoon muziek

Cover Jan Leliveld - Gewoon muziek
Digital
Leliveld 326615788 (nl)

Nummer

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/08/2009 (Positie 53)
Laatste week notering:31/10/2009 (Positie 79)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4205 (838 Punten)
Download:29/08/2009 / Piek: 18 / Weken: 5
Radio NL:05/09/2009 / Piek: 6 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 12

Tracks

06/08/2009
Digital Leliveld 326615788 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gewoon muziek
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Gewoon muziekLeliveld
326615788
Single
Digital
06/08/2009
3:43Single Top 100 - Volume 419 [Promo]Buma
COLON 419
Compilatie
CD
21/08/2009

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Inderdaad "Gewoon muziek" !!! Schitterende plaat van de Nederlandse zanger "Jan Leliveld" uit eind juli 2009 !!! Ik ben niet zo gauw onder de indruk, maar deze plaat zit héél goed in elkaar en pakt me !!! Dik 5 sterren van mij, en natuurlijk héél veel succes "Jan" ☺!!!

chartmeester
*****
Heeft de neiging af en toe naar de herkenningsmelodie van Cheers te gaan, maar dan weer een andere weg in te slaan. Hele goede zanger, mooie teksten, persoonlijk bevallen mij de rustige gedeeltes meer. Maar wel een mooi nummer, origineel.

ridder
*****
Goed gedaan. degelijk en overtuigend vakwerk. petje af.
Laatst gewijzigd: 05/09/2009 21:28

Justintime
******
niet mijn muziek maar productie Super! en heel goed gezongen!!!!

Dikke 6 sterren waard

clip op tv oranje is overigens ook suoer

Ricartje
****
Hij heeft een mooie stem, en met de koor er achter is het zeker niet verkeerd.

Toch is het niet helemaal mij genre dit, maar toch is dit een
van de betere Nederlandse nummers, vandaar de 4 sterren.

Peter-Floortjefan
****
Het refrein is schitterend, maar de coupletten vind ik niet zo geweldig. Wel een heel goed achtergrondkoor!

Hitfreak
******
Subliem

keestelpro
******
En opeens is daar Jan Leliveld...
..ademloos mooi lied.

Benny Rees
******
Geweldige productie! En dat uit mijn mond voor een Nederlandstalige productie? Niet vaak, maar deze keer wel.
Zeker één positie richting Damaru en JS..
Kleding advies: Geen kettinkje en ander pak. Geen leer jasje op cover.
Mijn persoonlijke top 10 op 6
Benny Rees

Laatst gewijzigd: 20/09/2009 18:54

Rootje
*
Gewoon muziek. Er is een woord vergeten. 'Slechte'
Ik kende de man niet, maar ik heb er niks aan gemist blijkbaar.
Wat een prul.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?