Jan Leliveld - Een roos alleen voor jou

Cover Jan Leliveld - Een roos alleen voor jou
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Jeroen Englebert
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/02/2010 (Positie 86)
Laatste week notering:24/04/2010 (Positie 61)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4314 (819 Punten)
Download:13/02/2010 / Piek: 10 / Weken: 10
Radio NL:13/02/2010 / Piek: 4 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 8 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Single Top 100 - Volume 431 [Promo]Buma
COLON 431
Compilatie
CD
12/02/2010

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
*
Slappe hap!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Na "Gewoon muziek" en "Mijn nummer één", komt "Jan" dan nu met dit leuke vrolijke up-tempo lied "Een roos alleen voor jou", eind januari 2010 !!! Omdat "Een roos alleen voor jou" volgens de kenners de Valentijn-single van 2010 is, zal het lied van 8 tot 12 februari veelvuldig te beluisteren zijn op Radio NL ☺!!!

Benny Rees
******
Jan leliveld gaat binnen nu en anderhalf jaar de Arena of Gelre Dome vullen! Een klassiek Nederlands artiest, die veel fans aan zich weet te binden.. Zijn echte ''grote hit'' komt nog ...
Benny Rees

Laatst gewijzigd: 06/02/2010 15:34

Bruce13b
****
op de een of andere manier pakken de liedjes van deze zanger mij wel. Al vind ik wel dat er weinig uitstraling van deze man komt.
Gezien de woorden in de review van "Snor" dat deze plaat de hele week op Radio Nl gedraaid gaat worden met het oog op valentijn, gaat het weer een top 10 hit worden. Top!

Bart1234567890
******
Ik vind het een goed lied!

Vrolijke beschrijving waarom bloemen en rozen leuk zijn.


ridder
****
steeds net even anders. Wat me het meest bevalt is het ontspannen vakmansschap waarmee hij een podium vult, geen pretentie gewoon neerzetten wat je doet.

Hitfreak
*****
Vakman

chartmeester
***
Hou toch wat meer van zijn rustige platen, zijn stem past daar meer bij. Dit is zo´n heel gewoon nummer, dat je van iedereen kan horen en dat iedereen kan maken.

Rootje
*
Ach weer een afgezaagd liedje met 'roos'in de titel...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?