Jan Leliveld - Dit is mijn leven

Cover Jan Leliveld - Dit is mijn leven
Cover

Album

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/09/2009 (Positie 32)
Laatste week notering:13/03/2010 (Positie 90)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1832 (1464 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 28

Jan Leliveld   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gewoon muziek15/08/2009812
Mijn nummer één (Live) (Jan Leliveld & Mandy Huydts)28/11/2009813
Een roos alleen voor jou06/02/2010812
Lentekriebels01/05/2010189
Marianne24/07/2010815
Vriendschap27/11/20102414
Laat het feest beginnen19/03/20113310
Stapelgek02/07/2011753
Ons eigen café14/01/2012569
Zij hoort bij mij14/04/2012277
Zonder jou04/08/2012388
Het gaat te snel19/01/20134810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven05/09/20091028
Één voor één11/06/2011217
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dit is mijn leven - Live in concert [DVD]30/01/2010512
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?