Jan Hammer - Crockett's Theme


7" Single
MCA 258 360-7
7" Single
MCA 258 378-7 (de)

Charts

Binnenkomst:04/04/1987 (Positie 72)
Laatste week notering:08/08/1987 (Positie 73)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:830 (1571 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 11
de  Piek: 4 / Weken: 23
at  Piek: 29 / Weken: 4
nl  Piek: 1 / Weken: 19
be  Piek: 1 / Weken: 14 (Vl)

Tracks

1986
7" Single MCA 258 360-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crockett's Theme (New Mix)
3:31
2.New York Theme
3:00
   
1986
12" Maxi MCA 258 359-0
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crockett's Theme (Extended Version)
5:48
2.New York Theme
3:53
   
1986
7" Single MCA 258 378-7 (Warner) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crockett's Theme
3:25
2.Miami Vice Theme
2:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
New Mix3:31Crockett's ThemeMCA
258 360-7
Single
7" Single
1986
Extended Version5:48Crockett's ThemeMCA
258 359-0
Single
12" Maxi
1986
3:25Crockett's ThemeMCA
258 378-7
Single
7" Single
1986
3:25Miami Vice IIMCA
254445-1
Album
LP
1986
3:34Now That's What I Call Music! 10Virgin
CDNOW10 / 7487992
Compilatie
CD
23/11/1987
»» alles tonen

Jan Hammer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Miami Vice Theme14/12/19852212
Crockett's Theme04/04/1987119
Forever Tonight12/09/1987746
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Escape From Television03/10/1987227
Snapshots18/03/1989686
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.14 (Reviews: 130)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/09/2003 13:12
valhalla
****
nett
17/12/2004 02:35
Richard (NL)
*****
Good theme from "Miami Vice"
15/12/2005 14:50
Snormobiel Beusichem
*****
Seiner Zweite Platte in Holland Anfang April 1987 !!! Es war seiner grösste Instrumentaler Hit in Holland !!! Dieser # 1 Platte stand 14 Wochen lang in die Holländische Top 40 !!! Fand ich viel besser dan seiner Erste Platte "MIAMI VICE THEME" !!!
21/07/2006 14:52
okii
******
******

Topbart
******
Prachtig instrumentaal maar ook sfeervol nummer.

dj-chris
*****
Mooi melodieus instrumentaal nummer uit de jaren 80. Misschien net iets te vaak gehoord voor de 6 sterren, maar 5 is ook niet slecht.

gherkin
*****
Goede muziek voor het personage uit Miami Vice.

tolgacan
*****
Beautiful melody and song. Perfect!

Chemmical
******
It is without a doubt one of the best songs ever to have graced the charts in Europe.

Patrick7781
*****
goed.

ericwyns
****
Mooie, instrumentale hit van Jan Hammer. De singel stond anno 1987 veertien weken genoteerd in de Vlaamse charts en bereikte zelfs de eerste plaats!
4+

rien100
*****
Mooi instrumentaal nummer uit de eighties.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?