Jamai feat. Dewi - When You Walk In The Room

Cover Jamai feat. Dewi - When You Walk In The Room
Cover

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Jackie De Shannon
Coverversie van:Jackie DeShannon - When You Walk In The Room
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/07/2003 (Positie 9)
Laatste week notering:20/09/2003 (Positie 85)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5870 (678 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 10

Jamai   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Step Right Up29/03/2003118
When You Walk In The Room (Jamai feat. Dewi)19/07/2003710
Wango Tango06/03/2004305
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Wake Me Up14/12/2013262
Gevallen of gevlogen26/04/201452
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jamai05/07/2003213
 

Dewi   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When You Walk In The Room (Jamai feat. Dewi)19/07/2003710
Left Of Center20/09/2003913
Amazing21/02/2004238
Sour28/08/2010711
My Neighborhood02/04/2011614
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Know Me25/10/20031012
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
De (toen nog) kersverse Idol Jamai zong met zijn 'vriendinnetje' Dewi deze cover "When you walk in the room". Destijds was ik er gek van, prima plaatje.

Topbart
***
Nadat Paul Carrack en Piet Veerman & Anny Schilder zuch aan dit nummer hadden gewaag, meende Jamai dit nummer ook te moeten coveren (waarschijnlijk voor de tienergeneratie anno 2003). Aardig, meer niet!!!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuke samenwerking bij deze cover door "Jamai & Dewi" uit begin juli 2003 !!! En toch een Top 10 hit voor het duo, zomer 2003 !!! Nog net 4 sterren !!! (NL Top 40: 5 wk / # 7) ☺!!!

naamloos
*
Er zijn veel betere uitvoeringen van dit nummer dan dit slappe duet.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?