Jamai - Step Right Up

Cover Jamai - Step Right Up
CD-Maxi
BMG 82876 516432 (nl)

Charts

Binnenkomst:29/03/2003 (Positie 1)
Laatste week notering:26/07/2003 (Positie 61)
Piekpositie:1 (7 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:954 (1586 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 18

Tracks

24/03/2003
CD-Maxi BMG 82876 516432 (BMG) [nl] / EAN 0828765164320
Toon detailsAlles beluisteren
1.Step Right Up
3:05
2.Step Right Up (Instrumental)
3:05
3.Sorry Seems To Be The Hardest Word
3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Step Right UpBMG
82876 516432
Single
CD-Maxi
24/03/2003
Instrumental3:05Step Right UpBMG
82876 516432
Single
CD-Maxi
24/03/2003
3:04Hitzone 23Universal TV
039 647-2
Compilatie
CD
09/05/2003
3:03100 One Hit WondersCloud 9
CLDM2012109
Compilatie
CD
06/07/2012
3:04Alle 100 fout! Deel 2 [Summer Edition]Cloud 9
CLDM2012008
Compilatie
CD
06/07/2012

Jamai   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Step Right Up29/03/2003118
When You Walk In The Room (Jamai feat. Dewi)19/07/2003710
Wango Tango06/03/2004305
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Wake Me Up14/12/2013262
Gevallen of gevlogen26/04/201452
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jamai05/07/2003213
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/09/2005 01:57
Richard (NL)
****
The winner of the Dutch "Idols" 2003.

A good song.
20/01/2007 16:14
dj-chris
***
De eerste soloplaat van Jamai die in 2003 Idols gewonnen heeft. Liever hij dan Jim!!! En al vind ik de plaat geen meesterwerk, het is wel een grote hit voor hem geworden. Hij stond er 12 weken mee in de Top 40 met als hoogste #1. Net geen 4 sterren van mij

DeejayDave
******
Ook ik was destijds helemaal gek van de Idols-hysterie in Nederland. Het debuut van Jamai was geen hoogstaand meesterwerk, maar daar keek ik al snel doorheen. Jamai was de terecht winnaar en ook in m'n persoonlijke lijst bracht "Step right up" zeven weken door op de eerste plaats.

Topbart
****
Deze debuutsingle was stukken beter dan de debuutsingle van Jim.Na 4 singles voor Jamai was het gedaan met zijn zangcarriere en ging hij zich richten op musicals en met succes!!!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eerste en tot op heden laatste hit van de nu 23 jarige Schoonhovense zanger en musicalacteur "Jamai Johannes Loman" uit maart 2003 !!! Zoals iedereen nog weet was hij in 2003 de winnaar van het televisieprogramma "Idols" !!! (NL Top 40: 12 wk / # 1) ☺!!!

tejotejo
******
echt heel goed

Cheetah
*****
Toffe single

Peter-Floortjefan
*****
Goeie single!

naamloos
**
Beste single van Jamai tot nu toe. Met 2 sterren voldoende beloond.

gerrie81
**
Wel beter dan de debuutplaat van Jim, maar niet geweldig..

LLonden
**
Niet al te best

gherkin
**
Geen geweldig nummer.

dazzlingdiamond
**
Een plaat die bewijst wat TV-aandacht voor je kan doen. Onder andere omstandigheden zou dit een liedje zijn geweest dat alleen bij gebrek aan beter op een album zou zijn beland. Dankzij alle aandacht werd dit flauwe, weinig aanstekelijke dertien in een dozijn-nummer een grote hit in Nederland. Ik vraag me af hoeveel van die jeugdige kopers vervolgens ook écht naar het nummer hebben geluisterd.

R-Daniel
*
bagger

tigerlover
*
nee nee nee....

muzieklover
*
Heldin
Laatst gewijzigd: 12/08/2016 03:54
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?