Jackpot - Is Everybody Happy

Cover Jackpot - Is Everybody Happy
7" Single
BASF/05-15441

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:A. Brikoos
Adrianus van Olm
Producer:Eddy Ouwens
Gecoverd door:Steve Tielens (We gaan een feestje bouwen)
Rocky Vosse
Anja Yelles (Is Everybody Happy!!!)
Bonnie St. Claire & Unit Gloria
Anja Yelles (Is Everybody Happy [1995])
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/01/1974 (Positie 24)
Laatste week notering:09/03/1974 (Positie 26)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4766 (781 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 9
be  Piek: 2 / Weken: 16 (V)

Tracks

1973
7" Single BASF 05-15441
Toon detailsAlles beluisteren
1.Is Everybody Happy
  3:09
2.Daisy (You're Driving Me Crazy)
2:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Is Everybody HappyBASF
05-15441
Single
7" Single
1973
3:11Everybody Happy With JackpotBASF
15-25477-1
Album
LP
1974
3:09Super-Festival der StarsBASF
19 22395-7
Compilatie
LP
1974
Top 30 van het jaarEMI
180-25402/3
Compilatie
LP
1975
3:11Win With JackpotEMI
058-82 340
Album
LP
1976
»» alles tonen

Jackpot   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ginny Ginny25/08/1973282
Is Everybody Happy12/01/197469
One And One Is Two01/06/1974117
Coco (Not Coming Today)14/06/1975136
Sing My Love Song08/05/1976253
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.45 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/02/2006 21:31
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø "Rock" hit uit eind december 1973 van de Hollandse Band "Jackpot" !!! Ik denk zelfs hun grootste succes uit hun bestaan !!! "Is Everybody Happy, Is Everbody Fine...." stond 13 weken (Plaats # 6) in de Nederlandse Top 40 van januari / april 1974 !!!

In Amsterdam werd in 1972, de groep Jackpot opgericht door Henny Eskens (zang, basgitaar, toetsinstrumenten), Cees van den Berge (toetsinstrumenten, saxofoon, trompet), Con de Vries (zang, gitaar) en Lex Croon (drums) !!!
Henny en Cees kennen elkaar al langer !!! Ze maakte deel uit van het in 1961 opgerichte dansorkest de "Music Strings" bekend van de Hit "Lammedammedoen" !!!. Aan het eind van de jaren zestig en begin jaren zeventig zijn ze ook werkzaam in de vaste begeleidingsband van de Clown: "Ben Cramer" !!! De band schreef eigen nummers, maar toch voornamelijk speelde ze Covers van Hits uit die tijd !!!

Trouwens misschien ter overvloede de schrijver A. Brikoos is of was de schuilnaam voor Eddie Ouwens !!! A. Brikoos had in dezelfde tijd naast "Jackpot" ook succes met het door hem geschreven "Fly Away" (waarmee Teach-In ook een grote hit scoorde) !!!

Drummer Arnaldo Gillie nam in 1977 de plaats over van Lex Croon !!! Het is dan eigenlijk al gebeurt met de formatie !!! Als vlak daarna ook de Dance Coverversie van "Is Everybody Happy" en hun album "Win With Jackpot" min of meer floppen, gaat Jackpot uitelkaar !!!

naamloos
***
Vrolijke meezinger die nog steeds leuk is om mee te zingen. Als je maar gelukkig bent.

rien100
***
Erg voorspelbaar 13 in een dozijn nummer.
Laatst gewijzigd: 29/02/2012 21:02

Patrick3
*****
Ja zeker.We zijn happy met dit plaatje.

gherkin
***
Vrolijk, maar niet zo geslaagd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?