Ismo - De waarheid

Cover Ismo - De waarheid
Cover

Album

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/01/2015 (Positie 42)
Laatste week notering:17/01/2015 (Positie 42)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12681 (59 Punten)
Combialbum:17/01/2015 / Piek: 59 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 1
be  Piek: 137 / Weken: 1 (V)

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/201823
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?