Intwine - Way Out

Cover Intwine - Way Out
CD-Single
Dureco/1169747

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Intwine
Producer:Gordon Groothedde
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/07/2003 (Positie 90)
Laatste week notering:13/09/2003 (Positie 76)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:8536 (509 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 9

Tracks

07/2003
CD-Single Dureco / Strengholt 1169747
Toon detailsAlles beluisteren
1.Way Out (Radio Version)
2.Way Out (Album Version)
3.Way Out (Enhanced Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio VersionWay OutDureco / Strengholt
1169747
Single
CD-Single
07/2003
Album VersionWay OutDureco / Strengholt
1169747
Single
CD-Single
07/2003
Enhanced VideoWay OutDureco / Strengholt
1169747
Single
CD-Single
07/2003
Recorded Acoustic Live at 013, Tilburg, The Netherlands at Oct. 4, 2003Get Outta My HeadDureco / Strengholt
11 70325
Single
CD-Maxi
11/2003

Intwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy?01/03/2003421
Way Out19/07/2003249
Get Outta My Head15/11/2003448
Let Me Be10/04/2004504
Cruel Man21/08/20041122
Slow Down22/01/2005567
You21/05/2005249
Peace Of Mind10/06/2006843
Feel It23/09/2006244
The Chosen (Assassin's Creed) (Brainpower & Intwine)17/11/2007435
Solo26/04/2008901
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Intwine11/10/20031721
Perfect02/10/20041828
Pyrrhic Victory14/10/2006434
Kingdom Of Contradiction22/08/2009711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Inderdaad @John !!! Ook mij bevalt deze plaat van de Tilburgse rockformatie uit eind juni 2003 uitstekend !!! Jammer dat het Nederlandse publiek er niet al te warm voor liep !!! Persoonlijk ga ik ook voor de dik verdiende 5 sterren !!! (NL Top 40: 5 wk / # 22) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?