Intwine - Happy?

Cover Intwine - Happy?
CD-Single
Dureco / Strengholt 11 69347

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Roger Peterson
Producer:Gordon Groothedde
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/03/2003 (Positie 45)
Laatste week notering:19/07/2003 (Positie 76)
Piekpositie:4 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:953 (1583 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 21
be  Tip (V)

Tracks

02/2003
CD-Single Dureco / Strengholt 11 69347 / EAN 8711211693470
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happy?
  3:29
2.Happy? (String Version)
3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Happy?Dureco / Strengholt
11 69347
Single
CD-Single
02/2003
String Version3:42Happy?Dureco / Strengholt
11 69347
Single
CD-Single
02/2003
3:27Hitzone 23Universal TV
039 647-2
Compilatie
CD
09/05/2003
3:2740 jaar Top 40 - 2003-2004SMM
517832 7
Compilatie
CD
11/10/2004
3:2650 jaar Nederpop [Box]USM
531 024-8
Compilatie
CD
26/09/2008
»» alles tonen

Intwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy?01/03/2003421
Way Out19/07/2003249
Get Outta My Head15/11/2003448
Let Me Be10/04/2004504
Cruel Man21/08/20041122
Slow Down22/01/2005567
You21/05/2005249
Peace Of Mind10/06/2006843
Feel It23/09/2006244
The Chosen (Assassin's Creed) (Brainpower & Intwine)17/11/2007435
Solo26/04/2008901
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Intwine11/10/20031721
Perfect02/10/20041828
Pyrrhic Victory14/10/2006434
Kingdom Of Contradiction22/08/2009711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat van de Tilburgse studentenrockformatie "Intwine" uit eind februari 2003 !!! Hun debuutplaat bracht meteen hun grootste succes in de Nederlandse hitlijsten met zich mee tot nu toe !!! (NL Top 40: 14 wk / # 3) ☺!!!

tejotejo
*****
superdebuutsingel van Roger

gherkin
**
Nee, echt happy maakt deze plaat mij niet.

casligtenberg
******
Wat is dit een prachtig nummer! Één van de mooiste nummers van Nederlandse bodem. Roger Peterson heeft één van de meest herkenbare en emotioneelste stemmen van Nederland. Wat een emotie! Normaal ben ik helemaal niet weg van liefdesbalades, maar voor Intwine maak ik graag een uitzondering!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?