Inner City - Good Life

Cover Inner City - Good Life
7" Single
10 / Virgin 111 921 (de)
Cover Inner City - Good Life
3" CD-Single
10 249

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Kevin Saunderson
Paris Grey
Ann Saunderson
Roy Holmon
Producer:Kevin Saunderson
Gecoverd door:Inner City (Good Life (Buena vida))
J.N.O.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/12/1988 (Positie 100)
Laatste week notering:18/03/1989 (Positie 75)
Piekpositie:6 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3735 (885 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 9
de  Piek: 2 / Weken: 17
at  Piek: 12 / Weken: 10
nl  Piek: 6 / Weken: 13
be  Piek: 7 / Weken: 9 (V)
se  Piek: 9 / Weken: 4
no  Piek: 10 / Weken: 2
nz  Piek: 8 / Weken: 18

Tracks

1988
7" Single 10 / Virgin 111 921 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Good Life (Master Reese Edit)
  4:03
2.Good Life (Instrumental)
4:17
   
1988
12" Maxi Virgin 0-96591 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Good Life (Mayday Mix)
6:12
2.Good Life (Steve "Silk" Hurley Mix)
7:11
3.Good Life (Kevin "Master Reese" Mix)
2:59
4.Good Life (Magic Juan Mix)
8:28
5.Good Life (Mike "Hitman" Wilson Mix)
7:21
6.Big Fun (Les Adams Remix)
6:47
   
1988
3" CD-Single 10 249 / EAN 5012982024924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Good Life (Master Reese Edit (7"))
  3:59
2.Good Life (Magic Juan's Mix)
8:28
3.Big Fun (L.A. Big Big Fun Remix)
5:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Master Reese Edit4:03Good Life10 / Virgin
111 921
Single
7" Single
1988
Mayday Mix6:12Good LifeVirgin
0-96591
Single
12" Maxi
1988
Master Reese Edit (7")3:59Good Life10
249
Single
3" CD-Single
1988
Magic Juan's Mix8:28Good Life10
249
Single
3" CD-Single
1988
Steve "Silk" Hurley Mix7:11Good LifeVirgin
0-96591
Single
12" Maxi
1988
»» alles tonen

Inner City   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Fun15/10/1988313
Good Life17/12/1988613
Ain't Nobody Better22/04/1989269
Whatcha Gonna Do With My Lovin'16/12/19891214
Let It Reign11/01/1992407
Pennies From Heaven25/07/1992516
Good Life (Buena vida)06/02/1999735
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paradise24/02/1990745
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.76 (Reviews: 89)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/11/2004 00:32
Richard (NL)
******
Great popsong of 1989, when I heard this number -- I can't sit still on a chair.
18/07/2005 23:22
Snormobiel Beusichem
******
Ihren Zweiten Grosse Dance Hit in Europa & Holland von Inner City "Good Life" Die Platte stand Ende December in die Holländischen Top 40 von 1988 ! Die Spanisch Version war auch sehr gut !
20/03/2006 19:08
okii
******
klassiker

Topbart
******
2e single van Inner City en ook hun allerbeste!!!!!!!!

super50hmtv
*****
Deze versie is vele malen beter als de versie die in '99 uitkwam, vandaar dat deze versie die eigenlijk al 11 jaar oud was mijn persoonlijke hitparade heeft gehaald, en niet de ander.

alleyt1989
******
yes i love it!

musikmannen
*****
Good
Laatst gewijzigd: 18/12/2012 21:38

Patrick7781
*****
Betere single dan z'n voorganger "Big Fun".

Ostorm
******
A great dance track that I would consider timeless any day. I also love the music video, as she looks like she's having great fun dancing in the middle of London. Hehe, good times aye?

Ronando
******
Supernummer, zoals alle nummers van Inner City en Kevin Saunderson, top. De techno van Detroit was altijd meer favoriet bij mij dan de house uit Chicago.

ericwyns
****
In 1988 scoorde "Inner City" hun eerste (en tevens grootste) danshit in de Vlaamse charts met het heerlijke "Big Fun". Deze vrij leuke opvolger stond begin 1989 negen weken genoteerd en piekte op nummer 7. Al blijf ik hun eerste hit nog altijd de beste vinden.

BingTheKing
****
blijft goed

hugo1960
****
Prima dansmuziek uit laat jaren tachtig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?