India.Arie - The Heart Of The Matter

Cover India.Arie - The Heart Of The Matter
Cover

Charts

In de landen:
se  Piek: 46 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:15Testimony: Vol. 1, Life & RelationshipMotown
06024 9879836 2
Album
CD
23/06/2006
4:42Sex And The CityPolystar
00289 4780652
Album
CD
23/05/2008
4:42Sex And The City [US Edition]New Line
NLR39114
Album
CD
27/05/2008

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.45 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?