HIM - Venus Doom


CD
Sire 9362499890 (fin)

Charts

Binnenkomst:22/09/2007 (Positie 36)
Laatste week notering:29/09/2007 (Positie 77)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:10528 (89 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 6
de  Piek: 3 / Weken: 6
at  Piek: 9 / Weken: 4
nl  Piek: 36 / Weken: 2
be  Piek: 69 / Weken: 2 (Vl)
se  Piek: 12 / Weken: 4
fi  Piek: 2 / Weken: 9
no  Piek: 22 / Weken: 1
dk  Piek: 39 / Weken: 1
it  Piek: 20 / Weken: 1
es  Piek: 22 / Weken: 3
au  Piek: 32 / Weken: 1
nz  Piek: 38 / Weken: 1
mx  Piek: 69 / Weken: 3

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

14/09/2007
Limited Edition - CD Warner 9362499888 (Warner) [fi] / EAN 0093624998884
Toon detailsAlles beluisteren
1.Venus Doom
5:08
2.Love In Cold Blood
5:54
3.Passion's Killing Floor
5:10
4.The Kiss Of Dawn
5:54
5.Sleepwalking Past Hope
10:03
6.Dead Lover's Lane
4:28
7.Song Or Suicide
1:10
8.Bleed Well
4:24
9.Cyanide Sun
5:54
10.Love In Cold Blood (Special K Remix)
4:25
11.Dead Lover's Lane (Special C616 Remix)
4:29
12.Bleed Well (Acoustic)
3:53
   
14/09/2007
CD Sire 9362499890 (Warner) [fi] / EAN 0093624998907
Toon detailsAlles beluisteren
1.Venus Doom
5:08
2.Love In Cold Blood
5:54
3.Passion's Killing Floor
5:10
4.The Kiss Of Dawn
5:54
5.Sleepwalking Past Hope
10:02
6.Dead Lover's Lane
4:28
7.Song Or Suicide
1:10
8.Bleed Well
4:24
9.Cyanide Sun
5:54
   

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?