Herbie Hancock feat. Tinariwen, K'naan & Los Lobos - Tamatant Tilay/Exodus

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:47The Imagine ProjectSony Classical
88697718992
Album
CD
21/06/2010

Herbie Hancock   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Everybody05/01/1980246
Rockit01/10/198376
Autodrive03/12/1983391
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Future Shock01/10/1983168
Possibilities17/09/20053311
River - The Joni Letters13/10/2007765
The Imagine Project03/07/2010353
 

Los Lobos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Will The Wolf Survive?20/04/1985381
La Bamba25/07/1987216
Come On, Let's Go17/10/1987248
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
By The Light Of The Moon28/03/1987426
La bamba08/08/19871314
The Neighborhood06/10/1990884
Kiko (Lobos)27/06/19924814
The Town And The City26/08/2006891
Tin Can Trust11/09/2010941
Gates Of Gold03/10/2015573
 

Tinariwen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aman Iman: Water Is Life07/04/2007841
Imidiwan: Companions15/08/2009811
Emmaar08/03/2014552
 

K'naan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stop For A Minute (Keane & K'naan)24/04/20103510
Wavin' Flag05/06/2010315
Is Anybody Out There? (K'Naan feat. Nelly Furtado)31/03/20122511
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?