Henk Wijngaard - Kilometervreters

Cover Henk Wijngaard - Kilometervreters
LP
Telstar TAR 199909 TL

Album

Jaar:1979
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/05/1979 (Positie 47)
Laatste week notering:01/09/1979 (Positie 42)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2410 (1197 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 16

Henk Wijngaard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Met de vlam in de pijp13/05/1978514
Ik heb m'n wagen volgeladen19/08/1978147
Nachtrijders09/12/19781910
Kilometervreters05/05/1979209
Asfalt~Rocker24/11/1979199
Container-Song31/05/1980513
Ik heb 'n truck als m'n woning28/03/19811011
Als chauffeur ben ik geboren02/01/1982257
Bak roest op 18 wielen19/06/1982227
Truckcar race13/11/1982278
Trucker olé09/07/1983384
Aan elke vrouw waar 'k eens van hield (Henk Wijngaard & Ben Steneker)28/04/1984343
'n Sneeuwwitte bruidsjurk03/12/19881217
Zo, zoals je bent01/04/1989449
Die kleine deur naar 't paradijs24/03/19902811
Hé Suzie25/08/1990613
Als ik ga moet je niet om me huilen10/11/19902411
Ik moet nog wat jaren mee28/09/1991712
Ik ben veel liever alleen04/01/19922311
Kijk uit, hier ben ik20/06/19922111
Rosie03/10/19922411
Voor 'n teken van leven08/05/1993443
Beun de beunhaas11/09/1993198
De zon schijnt in m'n cabine09/04/1994334
Ik heb jou08/10/1994295
Mijn Daffy Duck07/02/1998893
18 wielen01/08/1998991
Sophie15/06/2002972
Het zwarte asfalt31/12/2005812
Van de wereld15/11/2008803
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingende wielen06/05/1978324
Kilometervreters19/05/1979516
De Henk Wijngaard Show08/12/19791311
Volle bak07/02/1981628
Als chauffeur ben ik geboren26/12/1981147
Autobaankoorts06/11/1982414
'n sneeuwwitte bruidsjurk25/02/19893411
Het beste van05/08/19893512
Samen met jou13/10/19901812
Kijk uit, hier ben ik!09/11/1991326
28 grootste successen07/11/19925314
Muziek is mijn wereld26/06/19934719
Het allerbeste van19/02/1994299
Country On The Road22/10/1994584
Ik ben voor de liefde19/11/1994743
Da's leuk21/10/1995654
Altijd onderweg02/08/201443
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

heidebeer58
****
Goede plaat als je van truckers houd
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?