Henk Wijngaard - De zon schijnt in m'n cabine

Cover Henk Wijngaard - De zon schijnt in m'n cabine
Cover

Nummer

Jaar:1994
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/1994 (Positie 48)
Laatste week notering:30/04/1994 (Positie 42)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14278 (244 Punten)
Single Tip:19/03/1994 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 33 / Weken: 4

Henk Wijngaard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Met de vlam in de pijp13/05/1978514
Ik heb m'n wagen volgeladen19/08/1978147
Nachtrijders09/12/19781910
Kilometervreters05/05/1979209
Asfalt~Rocker24/11/1979199
Container-Song31/05/1980513
Ik heb 'n truck als m'n woning28/03/19811011
Als chauffeur ben ik geboren02/01/1982257
Bak roest op 18 wielen19/06/1982227
Truckcar race13/11/1982278
Trucker olé09/07/1983384
Aan elke vrouw waar 'k eens van hield (Henk Wijngaard & Ben Steneker)28/04/1984343
'n Sneeuwwitte bruidsjurk03/12/19881217
Zo, zoals je bent01/04/1989449
Die kleine deur naar 't paradijs24/03/19902811
Hé Suzie25/08/1990613
Als ik ga moet je niet om me huilen10/11/19902411
Ik moet nog wat jaren mee28/09/1991712
Ik ben veel liever alleen04/01/19922311
Kijk uit, hier ben ik20/06/19922111
Rosie03/10/19922411
Voor 'n teken van leven08/05/1993443
Beun de beunhaas11/09/1993198
De zon schijnt in m'n cabine09/04/1994334
Ik heb jou08/10/1994295
Mijn Daffy Duck07/02/1998893
18 wielen01/08/1998991
Sophie15/06/2002972
Het zwarte asfalt31/12/2005812
Van de wereld15/11/2008803
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zingende wielen06/05/1978324
Kilometervreters19/05/1979516
De Henk Wijngaard Show08/12/19791311
Volle bak07/02/1981628
Als chauffeur ben ik geboren26/12/1981147
Autobaankoorts06/11/1982414
'n sneeuwwitte bruidsjurk25/02/19893411
Het beste van05/08/19893512
Samen met jou13/10/19901812
Kijk uit, hier ben ik!09/11/1991326
28 grootste successen07/11/19925314
Muziek is mijn wereld26/06/19934719
Het allerbeste van19/02/1994299
Country On The Road22/10/1994584
Ik ben voor de liefde19/11/1994743
Da's leuk21/10/1995654
Altijd onderweg02/08/201443
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/08/2006 20:17
Snormobiel Beusichem
**
▓ Deze plaat uit april 1994 was duidelijk minder succesvol !!! Ik vind hem ook een beetje goedkoop eerlijk gezegd !!! Hij blijft de "Trucker" koe maar uitmelken !!! Het houd natuurlijk een keer op !!! Gewoon 2 sterren !!! (NL Top 40: 2 wk / # 38) !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?