Henk Dissel & Tim Douwsma - Het gevoel

Cover Henk Dissel & Tim Douwsma - Het gevoel
Digital
HD 1271694097 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

10/08/2017
Digital HD 1271694097 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Het gevoel
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Het gevoelHD
1271694097
Single
Digital
10/08/2017

Tim Douwsma   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je bij me blijven slapen12/01/2008188
Je bent de hemel30/01/2010218
Allebei19/06/2010426
Winter voor twee05/02/2011135
Één zomeravond met jou (Monique Smit & Tim Douwsma)23/04/20111310
Undercover Lover03/03/2012951
Langzaam wordt het zomer (Monique Smit & Tim Douwsma)30/03/201375
Even niet hier (Monique Smit & Tim Douwsma)08/06/2013761
Dromen van elkaar (Monique Smit & Tim Douwsma)05/10/2013931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grenzeloos (Monique Smit & Tim Douwsma)01/06/2013712
 

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BingTheKing
*
het gevoel wat ik bij dit nummer krijg, is afschuwelijk, dit nummer is diepe ellende, en gelukkig is het geen hit geworden

Patrick3
******
Uitstekend nummer-topschijf-proficiat

Snormobiel Beusichem
***
▒ Matig Nederlandstalig standaard plaatje, voorzien van iedere keer dezelfde, nu verkeerd wordende harmonica muziek, door het gelegenheidsduo: "Henk Dissel & Tim Douwsma", uit augustus 2017 !!! Krap 3 sterren ☺!!!

Rootje
*
Twee amateurzangers met een achterhaalde sound. Ze dachten hiermee nogte scoren ofzo? Natuurlijk niet. 1000 in een dozijn volksnummer...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?