Henk Dissel - Lange nacht

Cover Henk Dissel - Lange nacht
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/04/2012 (Positie 79)
Laatste week notering:11/08/2012 (Positie 91)
Piekpositie:25 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:4578 (807 Punten)
Download:28/04/2012 / Piek: 26 / Weken: 7
Radio NL:14/04/2012 / Piek: 3 / Weken: 20
Oranje Top 30:14/04/2012 / Piek: 5 / Weken: 23
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 17

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Een bom [EP]ABC
912771431
Single
Digital
12/10/2012

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.9 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Nette, frisse Nederlandstalige cover van de Braziliaanse zanger "Michel Telo" uit maart 2012 door de 21 jarige Utrechtse zanger uit Zeist: "Henk Dissel" !!! De single is overigens digitaal verkrijgbaar in drie varianten: de radio versie, de Party mix en de karaoke versie !!! De Nederlandse tekst is geschreven door "Willem Gunneman" ☺!!!

RV
****
Leuke en vlotte plaat van Henk Dissel, zoals we van hem zijn gewend. Ook de productie is weer prima!

Edit 11/11/2012: Sterretje naar beneden! Overdrijven is ook een kunst, namelijk...
Laatst gewijzigd: 11/11/2012 16:56

chartmeester
***
Ach, als je van dit soort muziek houdt, is het echt wel te pruimen. Zo niet, dan geef je gewoon 3 sterren

BingTheKing
*
ook deze uitvoering van Telo's gigahit is waardeloos, ook 1 ster

Patrick3
******
Pracht van een nummer

Rootje
*
Een al niet zo'n geweldig nummer in een volks Nederlandstalig jasje steken wordt het ook niet beter van. Wat een prul.
Deze kerel is waarschijnlijk ook zo'n aanmodderaar en doet alles om maar een beetje door te breken.

muzieklover
*
Bruh
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?