Henk Dissel - Ik wil jou

Cover Henk Dissel - Ik wil jou
Cover

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Kees Tel
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/06/2009 (Positie 96)
Laatste week notering:11/07/2009 (Positie 99)
Piekpositie:95 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:23514 (13 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Single Top 100 - Volume 415 [Promo]Buma
COLON 415
Compilatie
CD
26/06/2009

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ De liefhebbers van de 17 jarige "Henk Dissel" komen volop aan hun trekken !!! De jonge zanger is bekend van het TROS programma "Sterren.nl Academy 2009" van de TROS waarin hij 2e werd !!! Toch viel hij op bij platenmaatschappij "CNR Entertainment" !!! Samen met "Kees Tel" mocht hij in de studio deze "Ik wil jou" opnemen ☺!!!

chartmeester
**
van dit soort platen bestaan er 13 in een dozijn. Niks bijzonders dus

ridder
***
leuk jong, blij nummer maar niet sterk. 10 seconde later vond ik beter. Hij mag wat kritischer zijn met wat hij zingt denk ik.

Justintime
**
zoveel mooie nederlandstalige liedjes maar op de 1 of andere manier komt dat niet in de top 100
wat doet deze plaat hier?

echt 13 in een dozijn

moet wel zeggen aangename stem alleen het liedje bevalt me niet
toch veel suc6 en wie weet stijg je volgende week nog
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?