Henk Dissel - Hou van mij

Cover Henk Dissel - Hou van mij
Cover

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BingTheKing
***
kan er mee door
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?