Henk Dissel - Alle hoeken

Cover Henk Dissel - Alle hoeken
Cover

Nummer

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/03/2014 (Positie 51)
Laatste week notering:03/05/2014 (Positie 89)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:9009 (482 Punten)
Oranje Top 30:08/03/2014 / Piek: 1 / Weken: 13
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 9

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Standaard Nederlandstalig plaatje uit eind februari 2014 dat géén potten en pannen zal breken in de Nederlandse hitlijsten door de 23 jarige zanger uit Zeist: "Henk Dissel" !!! Maar dat zal zijn fans een zorg zijn ☺!!!

RV
*****
Ik ben aangenaam verrast door de nieuwe single van Henk Dissel. Zangtechnisch mag het misschien ietsje beter, maar het arrangement (dancemuziek) en de melodie van het nummer zijn dik in orde en dus kom ik uit op een vette voldoende!

Patrick3
******
Héél mooi nummer

Rootje
*
Nee bedankt, erg onaangenaam om te horen.
Gelukkig is Nederland er voor het grootste gedeelte van verlost gebleven.
Een hoek is genoeg om dit in te dumpen, die waar de prullenbak staat.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?