Handsome Poets - Sky On Fire

Cover Handsome Poets - Sky On Fire
Cover

Charts

Binnenkomst:19/05/2012 (Positie 88)
Laatste week notering:22/06/2013 (Positie 100)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:2665 (1050 Punten)
3FM Mega:26/05/2012 / Piek: 1 / Weken: 16
Download:04/08/2012 / Piek: 1 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 19

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Hitzone 63USM
533 984-4
Compilatie
CD
07/09/2012
3:31Het gevoel van de Top 2000 - Editie 2014USM
535 378-7
Compilatie
CD
21/11/2014
EO17 Remix3:33The Edge Of SeventeenSTX / Masterworks
88985380342
Album
CD
18/11/2016

Handsome Poets   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blinded14/08/2010961
Dance The War Is Over06/11/20101310
(We Can't Be) Saints26/03/2011862
Sky On Fire19/05/2012219
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handsome Poets02/04/2011249
Sky On Fire08/12/2012821
201514/03/2015163
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.16 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

chartmeester
****
Goede muziek uit Nederland, Nederpop op een hoog niveau. Af en toe wat Ierse invloeden. Bijna 5 sterren....

Snormobiel Beusichem
****
▒ Inderdaad een lekker nummerke van de Nederlandse indiepopformatie uit Gouda: "Handsome Poets", mei 2012 !!! Met ook lekker gitaarwerk !!! Ruim voldoende ☺!!!

gherkin
******
Deze handsome poets mogen gerust ook in Vlaanderen wat meer aandacht krijgen. Geweldig leuk nummer.

DeejayDave
*****
Deze gasten verdienen meer dan airplay op 3FM. Goed nummer.

bjorn614
*****
Terecht

RV
*****
Lekker nummer, het beste wat deze Nederlandse band tot nu toe heeft uitgebracht!

willem1345
******
Wat een briljante plaat van de Handsome Poets. Vooral de solo's van die electrische gitaar zijn ronduit indrukwekkend. Ook mooi om te zien dat het eindelijk de aandacht krijgt die het verdiend door de Olympische spelen in London. Meesterwerkje!

LLonden
****
Goede plaat. Voorlopig 4 sterren maar kan zeker meer worden :)

naamloos
****
Prima Nederlandse productie. Verdient het om een grote hit te worden.

RonH
***
Aardig nummer en lekker enthousiast gebracht, maar niet met een lange houdbaarheidsdatum. Na 4x draaien op de radio begint hij al wat te vervelen, dus een 3,4 als cijfer.

Supersok
****
Ja heerlijk nummer! bijna on-Nederlands!

R-Daniel
*
Dit is muziek? schaam jullie dood!

Richard (NL)
******
Dit is nou tenminste weer een verfrissende song. Klasse!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?