HIM - Unleash The Red

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Valo
Producer:Hiili Hiilesmaa
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:07Tears On TapeWe Love Music
06025 3732649 5
Album
CD
26/04/2013

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?