HIM - Pretending

Cover HIM - Pretending
CD-Maxi
SuperSonic 74321 86489 2 (eu)

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:Kevin Shirley
HIM
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 32 / Weken: 7
de  Piek: 10 / Weken: 9
at  Piek: 36 / Weken: 8
fi  Piek: 1 / Weken: 8
es  Piek: 4 / Weken: 10

Tracks

02/07/2001
CD-Maxi SuperSonic 74321 86489 2 (BMG) [eu] / EAN 0743218648922
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretending
  3:41
2.Pretending (Alternative Mix)
3:56
3.Pretending (The Cosmic Pop Jam Version)
8:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41PretendingSuperSonic
74321 86489 2
Single
CD-Maxi
02/07/2001
Alternative Mix3:56PretendingSuperSonic
74321 86489 2
Single
CD-Maxi
02/07/2001
The Cosmic Pop Jam Version8:00PretendingSuperSonic
74321 86489 2
Single
CD-Maxi
02/07/2001
3:54Deep Shadows And Brilliant HighlightsGun
74321 87933 2
Album
CD
27/08/2001
3:55Deep Shadows And Brilliant Highlights [Limited Edition Digipak]Gun
74321 87934 2
Album
CD
27/08/2001
»» alles tonen

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.87 (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

BeansterBarnes
***
Ok.

wefoundove
***
doesn't deserve much attention
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?