HIM - Love You Like I Do

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:HIM
T.T. Oksala
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:13Deep Shadows And Brilliant HighlightsGun
74321 87933 2
Album
CD
27/08/2001
5:14Deep Shadows And Brilliant Highlights [Limited Edition Digipak]Gun
74321 87934 2
Album
CD
27/08/2001
5:13Razorblade Romance / Deep Shadows And Brilliant HighlightsGun
88697853462
Album
CD
16/09/2011

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?