HIM - Love Metal

Cover HIM - Love Metal
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Alternative:03/05/2003 / Piek: 9 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 15
de  Piek: 1 / Weken: 20
at  Piek: 5 / Weken: 14
fr  Piek: 141 / Weken: 1
se  Piek: 11 / Weken: 6
fi  Piek: 1 / Weken: 20
no  Piek: 32 / Weken: 2
it  Piek: 22 / Weken: 4
pt  Piek: 21 / Weken: 4

Tracks

14/04/2003
CD RCA 28765 05102 (BMG) / EAN 0828765050128
Toon detailsAlles beluisteren
1.Buried Alive By Love
  5:00
2.The Funeral Of Hearts
  4:30
3.Beyond Redemption
  4:28
4.Sweet Pandemonium
  5:46
5.Soul On Fire
  3:59
6.The Sacrament
  4:30
7.This Fortress Of Tears
  5:47
8.Circle Of Fear
  5:23
9.Endless Dark
  5:32
10.The Path
  7:42
11.Love's Requiem
  8:35
   

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?