HIM - Killing Loneliness

Cover HIM - Killing Loneliness
Cover
Cover HIM - Killing Loneliness
7" Single
Sire 5439 15886 7 (eu)

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:Tim Palmer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 44 / Weken: 4
de  Piek: 32 / Weken: 8
at  Piek: 56 / Weken: 4
fi  Piek: 2 / Weken: 5

Tracks

10/02/2006
CD-Single Sire 543-9158872 (Warner) / EAN 0054391588722
2006
Blue Vinyl - 7" Single Sire 5439 15886 7 (Warner) [eu] / EAN 0054391588678
Toon detailsAlles beluisteren
1.Killing Loneliness
  4:31
2.Under The Rose (Live At The electric Factory 2005)
3:56
   
10/02/2006
CD-Maxi Sire 09362428512 (Warner) / EAN 0093624285120
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29Dark LightSire
49284-2
Album
CD
23/09/2005
4:31Killing LonelinessSire
543-9158872
Single
CD-Single
10/02/2006
4:30L'Album Rock 3Warner
5101156702
Compilatie
CD
18/08/2006
Live4:30Digital Versatile Doom Live At The Orpheum TheatreSire / Warner Bros.
9362-49921-7
Album
CD
02/05/2008
4:29XX - Two Decades Of Love MetalRCA
88725452272
Album
CD
26/10/2012

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 61)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
*****
this is a good song, the vocals are more toned down than many of their other songs but i like it as a result.

BeansterBarnes
*****
Super track.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?