HIM - I Love You (Prelude To Tragedy)

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:John Fryer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Razorblade RomanceSupersonic
74321 72822 2
Album
CD
2000
3:09Razorblade Romance [Limited Edition]Gun
74321728212
Album
CD
2000
3:09Razorblade Romance / Deep Shadows And Brilliant HighlightsGun
88697853462
Album
CD
16/09/2011

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.12 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
***
Ben niet zo weg van HIM. Het begeeft zich in de metalscene, maar daar vind ik het niet zo veel van doen hebben.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat uit 2000 van: "His Infernal Majesty", alias: "HIM", een Finse band die in 1995 bestond uit: "Mikko Viljami Lindström, Migé Amour en Ville Valo" !!! Ruim voldoende, vier sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?