HIM - Gone With The Sin


Cover

Charts

In de landen:
ch  Piek: 89 / Weken: 7
de  Piek: 19 / Weken: 11
fi  Piek: 1 / Weken: 11

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:John Fryer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

21/10/2000
CD-Maxi Supersonic 063 (BMG) [fi] / EAN 0743217981822
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gone With The Sin (Radio Edit)
3:51
2.Gone With The Sin (Orchestra Version)
4:58
3.For You (Acoustic Version)
4:08
4.Gone With The Sin (Album Version)
4:22
   
2000
Limited Edition - CD-Maxi Gun 43218 03502
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gone With The Sin (Radio Edit)
3:51
2.Gone With The Sin (Orchestra Version)
4:58
3.For You (Acoustic Version)
4:08
4.Bury Me Deep Inside (Live)
4:13
5.Gone With The Sin (Album Version)
4:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:51Gone With The SinSupersonic
063
Single
CD-Maxi
21/10/2000
Orchestra Version4:58Gone With The SinSupersonic
063
Single
CD-Maxi
21/10/2000
Album Version4:22Gone With The SinSupersonic
063
Single
CD-Maxi
21/10/2000
Edit3:51The Dome Vol. 16Sony
499848 2
Compilatie
CD
04/12/2000
Radio Edit3:51Gone With The Sin [Limited Edition]Gun
43218 03502
Single
CD-Maxi
2000
»» alles tonen

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.77 (Reviews: 52)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?