HIM - Digital Versatile Doom Live At The Orpheum Theatre

Cover HIM - Digital Versatile Doom Live At The Orpheum Theatre
Cover

Album

Jaar:2008
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 37 / Weken: 1
at  Piek: 35 / Weken: 2
se  Piek: 59 / Weken: 1
fi  Piek: 10 / Weken: 7
au  Piek: 48 / Weken: 1

Tracks

02/05/2008
CD Sire / Warner Bros. 9362-49921-7 (Warner) / EAN 0093624992172
Toon detailsAlles beluisteren
1.Passion's Killing Flor (Live)
5:14
2.(Rip Out) The Wings Of A Butterfly (Live)
3:31
3.Buried Alive By Love (Live)
4:52
4.Wicked Game (Live)
4:28
5.The Kiss Of Dawn (Live)
4:35
6.Vampire Heart (Live)
4:24
7.Poison Girl (Live)
5:05
8.Dead Lover's Lane (Live)
4:17
9.Join Me (Live)
3:30
10.It's All Tears (Drown In This Love) (Live)
4:21
11.Sleepwalking Past Hope (Live)
10:41
12.Killing Loneliness (Live)
4:30
13.Soul On Fire (Live)
4:23
14.Your Sweet 666 (Live)
4:03
15.Bleed Well (Live)
4:22
16.The Funeral Of Hearts (Live)
4:43
Extras:
DVD
   

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?