Gruppo Sportivo - Disco Really Made It

Cover Gruppo Sportivo - Disco Really Made It
7" Single
Ariola/100335

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Van DeFruits
Producer:Robert Jan Stips
Hans Vandenburg
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/03/1979 (Positie 30)
Laatste week notering:28/04/1979 (Positie 50)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5825 (682 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 9
be  Piek: 27 / Weken: 1 (V)

Tracks

1979
7" Single Ariola 100335
Toon detailsAlles beluisteren
1.Disco Really Made It
  4:00
2.I Don't Know
2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00Disco Really Made ItAriola
100335
Single
7" Single
1979
4:03Hit History - Vol. 25: 1979EVA
PD74795
Compilatie
CD
1990
4:02Was het nu 70 of 80? vol 2EVA / Virgin
8407242
Compilatie
CD
1995
4:03Top 40 New Wave - The Ultimate Top 40 CollectionSony
88985364012
Compilatie
CD
02/12/2016

Gruppo Sportivo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock'n Roll01/04/1978165
Hey Girl23/12/1978139
Disco Really Made It03/03/1979109
Sleeping Bag16/06/1979434
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 Mistakes08/04/19781617
Back To '7811/11/1978328
Buddy Oder Is A Gas! (The Buddy Oder Stop)01/12/1979434
Copy Copy05/07/1980492
The Secret Of Success19/03/2011433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
01/02/2006 23:53
Snormobiel Beusichem
****
Een leuke klassieker van Gruppo Sportivo uit februari 1979 !!! Vandaag de dag nog maar 4 sterrn waard !!! Ook niet slecht !!!

Richard (NL)
****
Tijdloze klassieker van deze Haagse groep.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?