Gordon & Re-Play - Never nooit meer

Cover Gordon & Re-Play - Never nooit meer
Cover

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Ellert Driessen
Producer:Ellert Driessen
Gecoverd door:Gordon & B-Brave
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/04/1999 (Positie 71)
Laatste week notering:04/09/1999 (Positie 81)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:869 (1632 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 22

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Met hart en zielCNR
2004247
Album
CD
1999
Accapella versieMet hart en zielCNR
2004247
Album
CD
1999
Gordon & Re-PlayDino
5514912
Album
CD
07/11/2002
4:28Hollandse sterren - Het allermooiste van GordonTabtoo
22 228672
Album
CD
19/06/2009
4:27Alle 40 goed - Hollandse duettenEMI Catalogue Marketing
3095222
Compilatie
CD
22/02/2010

Gordon   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kon ik maar even bij je zijn19/10/1991119
Blijf je vannacht bij mij14/03/19921211
Jong voor altijd13/06/1992399
Ik hou van jou21/11/1992349
't Is zo weer voorbij18/09/1993159
Blijf nou nog even18/12/1993226
Ik bel je zomaar even op26/03/1994286
We've Got The Power (Now Is The Time)29/10/1994285
Let It Be Me07/01/1995354
Miracle18/03/1995197
Omdat ik zo van je hou02/09/1995420
Kijk niet meer om13/01/1996207
Niet één zoals jij01/03/19974812
Geef me de kracht04/10/1997699
Jij was daar (Gordon feat. Berget Lewis)07/02/1998726
Waar ben jij11/07/1998816
Never nooit meer (Gordon & Re-Play)10/04/1999522
Ik kan 't niet alleen (Gordon & Marlayne)21/08/19996511
Kijk18/11/2000576
Ga dan10/03/2001399
Caminando21/07/2001687
Weet dat ik van je hou (Gordon & Re-Play)01/12/2001922
Zolang (Gordon & Re-Play)26/10/20021716
I'll Be Your Voice15/03/2003665
100% verliefd (Gordon & Roméo)25/10/20031710
Het einde van de weg (Gordon & Friends)07/02/2004605
Live At The Arena (Gerard - Rene - Gordon)27/11/2004315
Chagrijn (Goedemorgen Gordon)26/03/2005218
Over de top! (Gerard - Rene - Gordon)23/04/200569
Toppers Party! (Gerard - Rene - Gordon)09/07/2005326
Als je alles hebt gehad (Joling & Gordon)01/10/2005346
Wir sind die Holländer (Toppers voor Oranje (Gerard - Rene - Gordon))15/04/2006715
Volg je hart (Deborah & Gordon)30/09/2006763
Als je maar gelukkig bent (Gordon & Lange Frans)25/11/2006695
Hou me nog een keer vast14/04/2007157
Can You Feel It? (Gerard - Rene - Gordon feat. John Marks)16/06/2007107
Sugar Baby Love04/10/2008135
All I Need Is Time13/12/2008413
Shine (De Toppers)28/02/2009215
Niemand lacht zoals jij12/09/2009823
Kom eens dichterbij14/09/2013115
Liefde overwint alles14/09/201337
So This Is Me21/09/2013124
Ik lach22/03/2014148
Sambabal31/05/2014186
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kon ik maar even bij je zijn02/05/19921013
Alles wat ik ben02/10/19932920
Now Is The Time15/10/19941526
Omdat ik zo van je hou13/04/19961511
De tijd van mijn leven23/11/1996478
Nu het zover is22/11/1997335
Met hart en ziel24/07/19993711
Gordon & Re-Play (Gordon & Re-Play)30/11/2002426
Gordon & Friends22/11/20033916
Toppers In Concert (Gerard - Rene - Gordon)09/07/2005339
Toppers In Concert 2006 (Gerard - Rene - Gordon)08/07/2006226
Zoveel - Het beste van Gordon11/11/20061915
Toppers In Concert 2007 (Gerard - Rene - Gordon)21/07/2007119
Toppers In Concert 2008 (Gerard - Rene - Gordon)09/08/2008217
A Song For You15/11/2008323
Toppers In Concert 2009 (Gordon - Rene - Jeroen)05/09/2009410
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)21/08/2010217
Toppers In Concert - Mega Party Mix Volume 1 - Greatest Hits In The Mix! Editions 2005-2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)28/05/2011713
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)10/09/2011123
Toppers Mega Party Mix - Volume 2 - Greatest Hits In The Mix! - Editions 2005-2011 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)17/03/2012199
Liefde overwint alles16/11/2013510
Compleet, volmaakt, het einde. (Gordon feat. Metropole Orkest)19/11/201687
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sings Classics [DVD]16/04/2005242
Toppers In Concert [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)08/10/2005175
Toppers In Concert 2006 [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)09/09/2006140
Toppers In Concert 2007 [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)22/09/2007177
Toppers In Concert 2008 [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)20/09/2008152
Toppers In Concert 2007 (Gerard - Rene - Gordon)11/04/2009301
Toppers In Concert 2009 [DVD] (Gordon - Rene - Jeroen)10/10/2009120
Toppers In Concert 2010 [DVD] (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)11/09/2010117
Toppers In Concert 2011 [DVD] (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)03/12/2011124
 

Re-Play   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik denk aan jou08/02/1997575
Kijk om je heen22/11/19972717
Ala Day (ik leef alleen voor jou)20/06/19981316
Kom terug10/10/1998826
Never nooit meer (Gordon & Re-Play)10/04/1999522
Kom dan maar bij mij28/10/2000566
Over03/02/2001646
Geloof (geef nooit op)28/07/2001901
Weet dat ik van je hou (Gordon & Re-Play)01/12/2001922
Niemand25/05/20022419
Zolang (Gordon & Re-Play)26/10/20021716
Ik zal er voor je zijn18/12/2004993
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Alles wat ik doe29/10/2005276
Wat ga je doen (sang y'o go du) (Re-Play feat. K-Liber4Life)18/03/2006465
Voelt zo goed15/07/2006535
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Re-Play01/08/1998814
Schaakmat25/11/20002636
Gordon & Re-Play (Gordon & Re-Play)30/11/2002426
Vroeger voorbij - 10 jaar Re-Play04/12/2004737
Op eigen benen18/03/2006434
Dancing The Night Away!28/04/2007731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/11/2005 19:27
Snormobiel Beusichem
******
▓ Leuke en mooie plaat van "Gordon & Re-Play" uit april 1999 !!! Was volgens mij een zeer goede samenwerking !!! En zeker succesvol !!! Van mij nog net 6 sterren, vooruit !!! (NL Top 40: 14 wk / # 5) !!!
Laatst gewijzigd: 31/10/2006 16:51

super50hmtv
*****
Het beste werk van de hele mikmak. Heel mooi nummer!!

Topbart
*****
Prima, mooie en geslaagde samenwerking van Gordon & Re-Play. Met dit nummer bewees Gordon ook gevoel voor soul te hebben.

tigerlover
****
goede samenwerking

BingTheKing
*****
mooi duet tussen Gordon en Re-Play
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?