Go Back To The Zoo - Electric

Cover Go Back To The Zoo - Electric
Cover

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Go Back To The Zoo
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/01/2010 (Positie 15)
Laatste week notering:23/04/2011 (Positie 74)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:11032 (379 Punten)
Download:16/01/2010 / Piek: 14 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 11

Tracks

19/04/2010
Promo - CD-Single Universal - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Electric
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Hitzone 52USM
5324735
Compilatie
CD
29/01/2010
3:10Single Top 100 - Volume 430 deel 1 [Promo]Buma
COLON 430 DEEL 1
Compilatie
CD
29/01/2010
3:09Electric [Promo]Universal
-
Single
CD-Single
19/04/2010

Go Back To The Zoo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Electric16/01/20101511
Hey DJ12/06/2010672
Beam Me Up05/02/2011821
What If21/01/2012792
Charlene20/07/2013962
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Benny Blisto21/08/2010355
Shake A Wave14/04/2012413
Zoo22/02/201424
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Aardige nieuwe song van Go Back To The Zoo. 3FM-Megahit deze week en dat zorgt vast voor een klein hitje begin 2010.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat van "Teun, Cas, Bram en Lars" uit januari 2010 !!! De broers "Teun & Cas" maakten al lange tijd samen muziek !!! Op een mooie lentedag belden ze vriend "Bram" dat hij moest gaan drummen en duwden ze "Lars", die ze ontmoetten in de rij voor "The Strokes", een basgitaar in de handen !!! Vanaf dat moment worden er hits geschreven in "The Cave", de kelder van het grachtenpand in Utrecht waar "Boudewijn Büch" zijn zoölogische collectie hield ☺!!!

RV
****
Een beetje tegenvallende, overigens geen slechte, plaat van een bandje dat ik niet eens ken... Nee, dit is niet echt mijn smaak.
Laatst gewijzigd: 08/03/2010 17:03

LadyXochi
*****
Interessant nummer.

chartmeester
*****
goed nummer, aanstekelijk en ligt goed in het gehoor. En daarbij nog rockig met een symfonische inslag, wat wil ik nog meer?

GR09
*****
Huh, is dit Kings of Leon??? Nee??? Dan hebben ze er goed naar geluisterd. Klinkt best aardig, mag van mij wel blijven.

gherkin
*****
Geweldig leuk en ook wel goed rocknummertje. Dit mag ook wel eens wat aandacht krijgen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?