Ginuwine - When Doves Cry

Cover Ginuwine - When Doves Cry
CD-Maxi
Epic 664498 2 (at)

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Prince
Producer:Tim Mosley
Coverversie van:Prince - When Doves Cry
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/08/1997 (Positie 61)
Laatste week notering:22/11/1997 (Positie 78)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1962 (1199 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 8
de  Piek: 15 / Weken: 17
nl  Piek: 13 / Weken: 17
be  Tip (V)
se  Piek: 42 / Weken: 6
nz  Piek: 7 / Weken: 9

Tracks

25/07/1997
CD-Maxi Epic 664498 2 (Sony) [at] / EAN 5099766449821
Toon detailsAlles beluisteren
1.When Doves Cry
  5:09
2.Tell Me Do U Wanna (Palaface Remix)
5:47
3.Tell Me Do U Wanna (Natty & Slaps with G.K. Remix)
4:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:08Ginuwine...The BachelorEpic
4853919
Album
CD
08/10/1996
5:09When Doves CryEpic
664498 2
Single
CD-Maxi
25/07/1997
4:36The Dome Vol. 3Sony
488507 2
Compilatie
CD
15/08/1997
4:36The Best Of SoulSony
497968-2
Compilatie
CD
14/04/2000
4:36Best Of Pop [2001]Sony
SMC 501949 2
Compilatie
CD
05/03/2001
»» alles tonen

Ginuwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pony18/01/1997813
When Doves Cry02/08/19971317
Same Ol' G / What's So Different?13/02/1999917
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Differences05/01/2002438
Hell Yeah!14/06/2003385
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ginuwine...The Bachelor08/02/19971819
100% Ginuwine20/03/19992310
The Senior05/07/2003991
Three Kings (TGT)24/08/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.51 (Reviews: 45)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/09/2006 19:54
Snormobiel Beusichem
*
▓ De eerste 1 ster is een feit voor deze slome kl*te plaat !!! Komt bij lange na natuurlijk lang niet in de buurt van "Prince" !!! Bleef veel te lang in de Hollandse hitlijsten hangen van augustus / oktober 1997 !!! (NL Top 40: 11 wk / # 15) !!!

Topbart
**
kan uiteraard niet tippen aan deze klassieker van Prince. Sommige nummers moet je gewoon met rust laten!!!!!!

alleyt1989
*
rubbish ... as well as this it's also trash and crap

wefoundove
*
ignorable

Mark1984
*****
geweldige cover track van Ginuwine,uit de hete zomer van 1997

BingTheKing
**
kan inderdaad niet tippen aan het origineel
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?