Ginuwine - Same Ol' G / What's So Different?

Cover Ginuwine - Same Ol' G / What's So Different?
Cover

Nummer

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/02/1999 (Positie 77)
Laatste week notering:05/06/1999 (Positie 75)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2222 (1140 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 17

Ginuwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pony18/01/1997813
When Doves Cry02/08/19971317
Same Ol' G / What's So Different?13/02/1999917
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Differences05/01/2002438
Hell Yeah!14/06/2003385
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ginuwine...The Bachelor08/02/19971819
100% Ginuwine20/03/19992310
The Senior05/07/2003991
Three Kings (TGT)24/08/2013961
 

Reviews

Reviews voor Ginuwine - Same Ol' G
Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

super50hmtv
*****
Goeie R&B-plaat, was een van de hoogtepunten van Ginuwine.

Topbart
*****
heerlijke R ''N'' B plaat van Ginuwine
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?