Ginuwine - Hell Yeah!


Cover

Charts

Binnenkomst:14/06/2003 (Positie 52)
Laatste week notering:12/07/2003 (Positie 81)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:14297 (227 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 5
be  Tip (Vl)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:R. Kelly [US]
Producer:R. Kelly [US]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Now That's What I Call Music! 13 [US]Universal
000556
Compilatie
CD
22/07/2003

Ginuwine   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pony18/01/1997813
When Doves Cry02/08/19971317
Same Ol' G / What's So Different?13/02/1999917
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Differences05/01/2002438
Hell Yeah!14/06/2003385
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ginuwine...The Bachelor08/02/19971819
100% Ginuwine20/03/19992310
The Senior05/07/2003991
Three Kings (TGT)24/08/2013961
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/03/2007 23:38
Snormobiel Beusichem
***
▓ In juni 2003 had "Ginuwine" er een héél bescheiden hitje mee in de Hollandse hitlijsten !!! Inderdaad speelde "Baby" daarop mee !!! Persoonlijk heb ik het nooit iets spectaculairs gevonden, laat staan voor een 4e ster !!! Vandaar 3 sterren !!! (NL Top 40: 3 wk / # 27) !!!
Laatst gewijzigd: 13/08/2009 20:28

gherkin
*
Hell No!

Goldstar
*****
Swingende hiphopplaat van de Amerikaanse R&B-zanger Ginuwine, bijgestaan door de rapper Bryan Williams aka Baby. Dit nummer werd geproducet door R. Kelly, wat op zich geen verrassing is. Qua sound horen we immers een zweem van "Thoia Thoing", de hit van R. Kelly die later in 2003 werd uitgebracht. "Hell Yeah!" staat op Dance Train 2003 Vol. 02.
Laatst gewijzigd: 23/08/2014 11:55
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?