Gerard Joling & Tatjana Simic - Can't Take My Eyes Off You

Cover Gerard Joling & Tatjana Simic - Can't Take My Eyes Off You
CD-Maxi
Mercury / Phonogram 864 255-2

Charts

Binnenkomst:25/07/1992 (Positie 96)
Laatste week notering:24/10/1992 (Positie 63)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3403 (938 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 14
be  Piek: 26 / Weken: 8 (V)

Tracks

1992
CD-Maxi Mercury / Phonogram 864 255-2 / EAN 0042286425528
Toon detailsAlles beluisteren
1.Can't Take My Eyes Off You (Radio Edit)
  5:13
2.Can't Take My Eyes Off You (Club Mix)
5:45
3.Gerard Joling - Divin' Into Deep
4:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit5:13Can't Take My Eyes Off YouMercury / Phonogram
864 255-2
Single
CD-Maxi
1992
Club Mix5:45Can't Take My Eyes Off YouMercury / Phonogram
864 255-2
Single
CD-Maxi
1992
5:12Best Of RTLEdelton
2798-2
Compilatie
CD
1994
4:21The Collection 1985-1995Mercury
518 547-2
Album
CD
03/04/1995
4:55Goud - 25 jaar Gerard JolingNRGY
NRCD 2737963
Album
CD
03/05/2010
»» alles tonen

Gerard Joling   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is In Your Eyes11/05/1985214
Ticket To The Tropics21/09/1985115
Reach Out And Touch (Henny Huisman En Soundmixers Voor Zonnebloem)26/10/1985294
Reach12/04/1986107
Spanish Heart06/09/1986227
Everybody Needs A Little Rain (Gerard Joling & Randy Crawford)15/11/1986441
Midnight To Midnight18/04/1987287
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
In This World03/10/1987587
Chain Of Love12/12/1987667
Shangri-La23/04/19881410
Read My Lips24/09/19883310
No More Bolero's27/05/1989116
Stay In My Life19/08/1989219
Corazon01/09/19901710
Seasons (Gerard Joling feat. Julian Hartman)08/12/1990635
The Drums Are Everywhere06/04/1991507
Tu solo tu13/07/19911212
Doo-Wop Days05/10/1991487
A Prayer (Christmas In The Fifties) (Gerard Joling feat. The Jordanaires)07/12/1991396
Come Back My Love09/05/1992486
Can't Take My Eyes Off You (Gerard Joling & Tatjana Simic)25/07/1992614
Fandango (In The Name Of Love)07/11/1992506
Liefde op het eerste gezicht19/03/1994178
Together Again05/11/1994294
Everlasting Love24/12/1994393
Zing met me mee02/09/1995256
Heel even (Gerard Joling en Shirley Zwerus)27/01/1996403
Wat ging er mis tussen ons15/06/1996463
Without Your Love12/04/1997746
Broadway Nights18/10/1997923
Cry Baby28/02/1998827
Als ik met je vrij25/09/1999535
Numero uno24/06/20002815
At Your Service (Gerard Joling & Jan Rietman)01/06/2002157
Op zoek naar de waarheid30/11/2002462
The Lion Sleeps Tonight (The Cooldown Café feat. Gerard Joling)06/09/20032312
Don't Leave Me This Way01/05/2004454
Live At The Arena (Gerard - Rene - Gordon)27/11/2004315
Over de top! (Gerard - Rene - Gordon)23/04/200569
Toppers Party! (Gerard - Rene - Gordon)09/07/2005326
Somewhere Over The Rainbow16/07/200599
Als je alles hebt gehad (Joling & Gordon)01/10/2005346
Wir sind die Holländer (Toppers voor Oranje (Gerard - Rene - Gordon))15/04/2006715
Maak me gek20/01/2007132
Blijf bij mij (André Hazes & Gerard Joling)12/05/2007127
Can You Feel It? (Gerard - Rene - Gordon feat. John Marks)16/06/2007107
Maar vanavond22/09/2007511
24 uur verliefd26/04/2008411
Het is nog niet voorbij05/07/2008411
Ik hou d'r zo van13/09/2008112
Ik kan niet wachten (Diego & Gerard Joling)15/11/200845
Laat me alleen (Gerard Joling & Rita Hovink)29/11/2008111
Engel van mijn hart12/09/2009110
Ik leef mijn droom27/03/2010110
Alweer een goal19/06/201066
Morgen wordt alles anders (Bonnie & Gerard)07/08/201029
Hou je morgen nog steeds van mij26/03/2011310
Er hangt liefde in de lucht18/06/2011315
Dan voel je me beter14/01/201249
Echte vrienden (Jan Smit en Gerard Joling)02/06/2012121
De nacht voorbij26/01/201316
1001 nacht (Jeroen - Gerard - Rene)13/04/2013138
Mijn liefde (Gerard Joling & Jandino)18/05/2013111
Een vriend (Gerard Joling & Toon Hermans)01/02/2014331
Ik proost met jou22/03/2014262
Rio24/05/201418
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is In Your Eyes26/10/1985130
Sea Of Love18/10/1986511
Heart To Heart07/11/1987327
No More Boleros22/07/1989125
Kinderen zingen voor dieren (Jody Kids feat. Gerard Joling)16/12/1989576
Corazon03/11/1990288
Memory Lane14/09/19912211
Eye To Eye17/10/1992346
Eternal Love12/11/19943312
The Collection 1985-199515/04/19953812
Heel even anders28/10/1995336
Nightlife15/11/1997763
Nostalgia11/12/2004711
Toppers In Concert (Gerard - Rene - Gordon)09/07/2005339
Toppers In Concert 2006 (Gerard - Rene - Gordon)08/07/2006226
Maak me gek03/03/2007136
Toppers In Concert 2007 (Gerard - Rene - Gordon)21/07/2007119
Bloedheet05/07/2008530
Toppers In Concert 2008 (Gerard - Rene - Gordon)09/08/2008217
Goud - 25 jaar Gerard Joling08/05/2010221
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)21/08/2010217
Gewoon Gerard30/04/2011417
Toppers In Concert - Mega Party Mix Volume 1 - Greatest Hits In The Mix! Editions 2005-2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)28/05/2011713
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)10/09/2011123
Toppers Mega Party Mix - Volume 2 - Greatest Hits In The Mix! - Editions 2005-2011 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)17/03/2012199
Toppers In Concert 2012 (Jeroen - Gerard - Rene)15/09/2012224
Ik ook van jou04/05/2013118
Toppers In Concert 2013 (Jeroen - Gerard - Rene)12/10/20131914
Toppers In Concert 2014 (Jeroen - Gerard - Rene)30/08/2014225
Christmas, The Birth Of Love29/11/2014113
Toppers In Concert 2015 - Crazy Summer (Gerard - Jeroen - Rene)05/09/2015121
Lieveling11/06/201659
Toppers In Concert 2016 - Royal Night Of Disco (Jeroen - Gerard - Rene)03/09/2016312
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Toppers In Concert [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)08/10/2005175
Toppers In Concert 2006 [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)09/09/2006140
Toppers In Concert 2007 [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)22/09/2007177
Stout & Nieuw - Live In Ahoy [DVD]15/03/2008228
Toppers In Concert 2008 [DVD] (Gerard - Rene - Gordon)20/09/2008152
Toppers In Concert 2007 (Gerard - Rene - Gordon)11/04/2009301
Stout & Nieuw 2008 - Live In Ahoy [DVD]23/05/2009321
Toppers In Concert 2010 [DVD] (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)11/09/2010117
Toppers In Concert 2011 [DVD] (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)03/12/2011124
Toppers In Concert 2012 [DVD] (Jeroen - Gerard - Rene)01/12/2012150
Toppers In Concert 2013 [DVD] (Jeroen - Gerard - Rene)21/09/2013173
Lekker in de Ziggo Dome [DVD]23/11/2013149
Toppers In Concert 2014 [DVD] (Jeroen - Gerard - Rene)27/09/2014173
Toppers In Concert 2015 - Crazy Summer [DVD] (Gerard - Jeroen - Rene)26/09/2015180
Toppers In Concert 2016 - Royal Night Of Disco [DVD] (Gerard - Jeroen - Rene)24/09/2016147
 

Tatjana   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chica cubana18/06/1988913
Awaka-Boy Boy26/11/1988408
You And Me17/08/1991813
Can't Take My Eyes Off You (Gerard Joling & Tatjana Simic)25/07/1992614
Feel Good31/07/1993216
Santa Maria05/08/1995374
Calendar Girl21/12/1996736
The First Time29/03/1997417
Baila baila08/07/20002410
Ik laat je gaan26/01/20081111
Ga nu maar30/10/2010931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Look15/03/1997708
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Superfit met Tatjana [DVD]26/02/200027
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.1 (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/12/2004 16:01
Richard (NL)
***
Mja, not a really bad cover.
13/06/2006 16:12
Snormobiel Beusichem
****
▓ Vrolijke cover door "Gerard & Tatjana" gezongen, uit begin augustus 1992 !!! Werd een zomerhit voor het duo !!! De plaat verbleef 9 weken (# 5) in de Nederlandse Top 40 van augustus / september 1992 !!! Net geen 5 sterren !!!

tejotejo
****
leuke verpakking , wel heel commercieel bekeken , maar dat mag

Topbart
*****
Na een aantal wat matige hits was het in de zomer van 1992 weer eens tijd voor een echt grote hit voor Gerard. Die kwam er in de vorm van dit duet met Tatjana. Deze cover werd een dikke top 10-hit en erg leuk combinatie. Was de 1e single van het later dat jaar te verwachten album ''Eye to eye''.

naamloos
*
De slechtste uitvoering die ik ooit van dit nummer van dit Crewe/Gaudio (van The Four Seasons) gehoord heb.
Tatjana moet het niet hebben van haar zangkwaliteiten.

Patrick3
******
Wie zou er zijn ogen niet van Tatjana kunnen houden?

rien100
*
Deze versie is een aanfluiting voor het origineel van the Four Seasons.

Patrick7781
*
Bagger.

tigerlover
**
zwakjes

BingTheKing
**
zwak nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?