Gabrielle - Ten Years Time

Cover Gabrielle - Ten Years Time
Cover

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Gabrielle
Jonathan Shorten
Producer:Jonathan Shorten
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:16Play To WinGo! / Island
986 653-1
Album
CD
28/06/2004
4:13Now And Always: 20 Years Of DreamingIsland
3757245
Album
CD
15/11/2013
3:45Dreams - The Best OfSpectrum
SPEC 2222
Album
CD
06/05/2016

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/08/2004 15:33
lipinska
****
not bad

dazzlingdiamond
*****
Tweede single van haar vierde album. Het is zo'n nummer dat een boodschap uitdraagt met een tekst die tot nadenken stemt. Het was helaas haar eerste single in Engeland die niet de top 40 haalde, misschien doordat de single hiervoor wat zwakker was. Bereikte nummer 44 aldaar in 2004.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?