Gabrielle - Rise

Cover Gabrielle - Rise
CD-Maxi
Go! Beat 561 640-2 (eu)
Cover Gabrielle - Rise
CD-Maxi
Go Beat 561 641-2
CD-Maxi
Go! Beat 561 740-2
Cover Gabrielle - Rise
CD-Single
Go! Beat 561639-2
Cover Gabrielle - Rise
Cover

Charts

Binnenkomst:04/03/2000 (Positie 76)
Laatste week notering:15/07/2000 (Positie 76)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1596 (1292 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 30
de  Piek: 16 / Weken: 16
at  Piek: 5 / Weken: 15
fr  Piek: 35 / Weken: 14
nl  Piek: 14 / Weken: 20
be  Piek: 12 / Weken: 13 (V)
  Piek: 38 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 12
fi  Piek: 17 / Weken: 5
no  Piek: 5 / Weken: 12
nz  Piek: 2 / Weken: 32

Tracks

24/01/2000
CD-Maxi Go! Beat 561 640-2 [eu] / EAN 0731456164021
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rise (Album Version)
  3:41
2.Rise (Deep Dish Hi-Rise Remix Edit)
6:53
3.Rise (Artful Dodger Above Board Vox Mix)
5:01
4.Rise (Mash Up Matt Darey Remix)
8:34
   
24/01/2000
CD-Maxi Go! Beat 561 641-2 (UMG) / EAN 0731456164120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rise
  3:39
2.Dreams
  3:42
3.Give Me A Little More Time
  4:54
   
28/01/2000
CD-Single Go! Beat 561639-2 (UMG) / EAN 0731456163925
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rise (Album Version)
  3:43
2.Rise (Deep Dish Hi Rise Remix Edit)
3:59
   
28/02/2000
CD-Maxi Go! Beat 561 740-2 (UMG) / EAN 0731456174020
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rise
  3:44
2.Gonna Get Better
4:01
3.Dreams
  3:44
4.Rise (Terry Lee Brown Jr.'s Vocal Edit)
3:56
5.Rise (Artful Dodger Legal Dub Mix)
5:04
   
2000
Promo - 7" Single Go Beat RISEJUKE / 561 726-7 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rise
  
2.Dreams
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39RiseGo! Beat
547 768-2
Album
CD
15/10/1999
3:39RiseGo! Beat
561 641-2
Single
CD-Maxi
24/01/2000
Album Version3:41RiseGo! Beat
561 640-2
Single
CD-Maxi
24/01/2000
Deep Dish Hi-Rise Remix Edit6:53RiseGo! Beat
561 640-2
Single
CD-Maxi
24/01/2000
Artful Dodger Above Board Vox Mix5:01RiseGo! Beat
561 640-2
Single
CD-Maxi
24/01/2000
»» alles tonen

Gabrielle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams24/07/1993711
Going Nowhere30/10/1993384
Give Me A Little More Time13/07/1996365
If You Ever (East Seventeen feat. Gabrielle)23/11/1996387
Walk On By22/03/1997963
Rise04/03/20001420
When A Woman15/07/2000597
Sunshine28/10/2000983
Out Of Reach02/06/20011225
Don't Need The Sun To Shine (To Make Me Smile)24/11/20017712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Find Your Way27/11/1993873
Gabrielle20/07/1996806
Rise08/04/20002331
Dreams Can Come True - Greatest Hits Vol. 101/12/20011522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 125)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/07/2004 21:47
lipinska
*****
that's what I like ... gut... :D
22/11/2006 20:06
Snormobiel Beusichem
****
▓ Hele aardige plaat van "Gabrielle" uit maart 2000 !!! Af en toe een beetje eentonig !!! Vandaar net geen 5 sterren !!! Maar 4 is ook helemaal niet slecht !!! Het werd net geen Top 10 "Hit" voor haar in Holland !!! (NL Top 40: 11 wk / # 13) !!!

nirvanamusic87
*****
Great positive song with a clever use of a sample. Very memorable like this a lot. Her second and last UK#1. UK#1 and Ireland#1.
Laatst gewijzigd: 16/02/2011 13:52

Topbart
****
In maart 2000 vond ik dit een irritante plaat. Het was voor mij 8 maanden uit met mijn vorige vriendin en ik moest me realiseren dat ik verder moest, dat ik me weer bijeen moest pakken om "rise again". Toen kwam deze plaat uit en verwoordde eigenlijk mijn gevoelens. Tegelijkertijd wilde ik dit ontkennen en daarom vond ik dit niet zo'n leuke plaat. Nu wel!!!

ericwyns
****
Grootste hit in Vlaanderen voor Gabrielle. Deze singel uit 1999 stond in het jaar 2000 dertien weken genoteerd en piekte op plaats 12. Mooi nummer.

bluezombie
****
Nice song.

gherkin
***
Niet onaardig.

Cheetah
****
Gewoon leuk

alleyt1989
******
great song, it's a shamethis couldn't chart in australia

Supersok
****
Dit blijft een heerlijk nummer! bijna een klassieker wat mij betreft!

Chris A
***
Peaked at #76 in Australia, 2000.

Patrick7781
***
Mittelprachtig.

dazzlingdiamond
*****
Meeslepende single met een sample van 'Knockin' on heaven's door'. Het werd na 'Dreams' Gabrielle's tweede nummer 1-hit in Engeland. Zo'n tijdloos nummer dat heerlijk op de radio klinkt en dat mensen van alle generaties kan bevallen.

wefoundove
***
i don't know why this is her biggest hit, like, it's a good song but walk on by and when a woman are so much better

matty d
*****
5 stars

tigerlover
****
prima plaat van deze ondergewaardeerde zangeres
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?